Játékok és Kenó

Az online szerencsejáték-oldalak a kaszinó, sportfogadás és póker kínálatuk mellett általában rendelkeznek egy Játékok részleggel is.
Különböző játékokat foglal magába, mint például a Kenó, Hi-Lo, különböző szerencsekerekek, egyszerűbb nyerőgépek és sok esetben a sorsjegyek is a Játékok fül alatt találhatóak. Lényegében szinte minden játékfajta megjelenhet, tehát az eddig említettek mellett könnyen előfordulhat, hogy a kockadobás, rulett, vagy épp a póker egyszerűsített változataival is összefuthatunk a Játékok keretében.

Kenó

A kenót a lottó és bingó egyik válfajának is nevezhetjük, hiszen itt is számokat választhatunk ki az előre megadott intervallumból (ez általában 80 szám). A lottóval ellentétben itt nincs kikötve, hogy körönként hány számot kell választanunk. Maximálva viszont van, hiszen legalább 1 és legfeljebb 15 számot kell választani. Miután a tétet is beállítottuk a játék úgy veszi kezdetét, hogy golyókat húznak, melyekre számok vannak írva. Ha kihúzzák az általad választott számokat, akkor nyerhetsz! Minél több számmal játszol, annál nagyobb lehet a nyeremény!

Kenó alap