Sportingbet kaszinó

A Sportingbet magyar felülettel, illetve ügyfélszolgálattal rendelkező terem, mely hagyományos kaszinó kínálata mellett, élő játékokat is kínál felhasználói számára. Lehetőség van böngészőben, vagy akár letölthető szoftverben is játszani. Emellett a mai kornak megfelelően iOS és Android alapú okostelefonokon is elérhető a Sportingbet Mobil Kaszinó. 

****
4.4 az 5-ből, 7 értékelés
Regisztrálj most 18+ Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Sportingbet kaszinó útmutató

 • Sportingbet Kaszinó
 • Sportingbet ÉLŐ Kaszinó
 • Sportingbet Kaszinó Nyerőgépek
 • Élő Holdem a Sportingbet kaszinóban
 • Rulett
 • Steamtower nyerőgép

A Sportingbet az online szerencsejáték piac egyik legrégebbi cégei közé tartozik, és elsők között indultak a magyar piacon is, magyar felülettel és ügyfélszolgálattal. Már ekkor kínáltak kaszinó játékokat a fogadók számára, majd a kaszinó részleget kibővitették és fejlesztették, hogy megfeleljen a modern igényeknek is. 

Regisztráció

A személyes adatok (pl.: lakcím, név stb.) mellett felhasználónevet és jelszót is meg kell adni. Megválasztásuk nagyon fontos, hiszen a későbbiekben ezek segítségével léphetünk be a kaszinó oldalára. A regisztráció során kell meghatározni a számla pénznemét is, amit érdemes a befizetési módunkhoz igazítani, hogy az átváltási költségeket elkerüljük. Helyesen adjuk meg az összes adatunkat, mert sor kerülhet ellenőrzésre, amikor személyazonosságot kell igazolni, a főbb iratok másolataival.

Befizetés

Az oldal tetején található a befizetési lehetőség, amelyre ha rákattintunk egy felugró ablak jön elő. Többféle fizetési mód közül lehet választani: Abaqoos, Skrill, Neteller, Ukash, banki átutalás és hitel-, vagy bankkártya. A következő bankok kártyáit nem fogadják el: Citibank, K&H Bank, MKB Bank, AXA Bank, Takarékbank és Takarékszövetkezetek. Amire mindenképp figyeljünk, hogy csak saját nevünkön lévő kártyát használhatunk, amit a regisztráció során megadtunk. A minimálisan befizetendő összeg minden esetben 2.500 forint (10 euró).

A banki átutalást leszámítva minden fizetési mód használata után rögtön megjelenik a befizetni kívánt összeg a kaszinós számlán. A banki átutalásnál 3-5 munkanapot vehet igénybe, de ez inkább felső becslés, hiszen a kaszinó K&H-s számlájára utalunk. Figyelni kell, hogy az átutalási megbízásnál a Közlemény rovatba az SBTHU kód után, a hétszámjegyű felhasználói azonosítót oda kell írni! Ezt a számot az oldal felső részén láthatjuk, az egyenleg mellett balra. Az összes befizetési eszközre igaz, hogy a Sportingbet semmilyen költséget nem számol fel.

Kifizetés

Visa kártyánál csak oda utalnak ki, ahonnan már történt feltöltés. Abaqoosra nem lehet kifizetést kérni. Az alábbi kifizetési módok választhatóak: Visa, Neteller, Skrill és banki átutalás. Mindegyiknél 7 naponta egyszer lehet ingyenesen kiutalást kezdeményezni, a többi esetben 300 forint költséget számolnak fel. 

Játékkínálat

A Sportingbent kaszinós kínálata hatalmas, a megszokott játékok, mint például rulett, nyerőgép, asztali játékok és sorsjegyek, számos verzióban elérhetőek. A játékok modern és látványos grafikával várják a felhasználókat, és ami nagyon fontos, hogy mindegyik rendelkezik magyar leírással. Lehetőség van készpénzes és gyakorló játékot is indítani, aminek köszönhetően kipróbálhatjuk őket ingyenesen. A hagyományos online kaszinó mellett a live részleg elkülönül, ahol megismerhetjük az élő krupié hölgyeket, akik röviden be is mutatkoznak.

Elérhetőségek

 • Email: ugyfelszolgalat@sportingbet.com (online űrlap)
 • Telefonszám: +36-1-700-85-71
 • Magyar live chat: Hétfőtől péntekig 9:30-20:00

Elérhető kaszinójátékok

 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform