William Hill Kaszinó - Csütörtöki 7 ingyenes pörgetés-ajándék

Iratkozz fel csütörtökönként és 7-szer pörgethetsz ingyen a Stars Ablaze nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek.

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Stars Ablaze

Élő Blackjack visszafizetés

2018 dec 4

Szerezzen 25% visszafizetést, ha jelentkezik és Élő Blackjacken játszik!

December 4., 11., 18. és 25.

Jelentkezzen és játsszon Élő Blackjacken, hogy szerezhessen 25% visszafizetést akár 7.500 Ft értékben, ha összesítve negatívan áll a játéka után.

Bet365 Élő Blackjack Visszafizetés

Így vehet részt:

A 6.000 Ft-nál alacsonyabb veszteségek nem jogosultak és csak a készpénzes Élő Blackjack tétek számítanak bele az akcióba.

Jelentkezzen az Élő Blackjack visszafizetésre

Regisztráció


18+ Részvételi feltételek érvényesek. | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

 1. Az akció 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart december 4-én, 11-én, 18-án és 25-én.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen egy pénzjutalomra, jelentkeznie kell az akcióra, amelyet bármikor megtehet, és le kell játszania minimum 10 játékkört a promóciós időszak során. Csak egyszer kell jelentkeznie a naptári hónapban.
 3. Amennyiben az összesített Élő Blackjack játékában negatívan áll, 25%-os visszafizetést kaphat minimum 1.500 Ft és maximum 7.500 Ft értékben, amelyet készpénzként írunk jóvá a Kaszinó számláján.
 4. Az adott promóciós időszak során elért 6.000 Ft-nál alacsonyabb Élő Blackjack veszteségek nem jogosultak visszafizetésre.
 5. Csak az Élő Blackjack játékokon megtett készpénzes tétek járulnak hozzá a nettó veszteséghez az akció során.
 6. A pénzvisszafizetéseket a promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján.
 7. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 8. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 9. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 10. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 11. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 12. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 101 alkalommal