William Hill Kaszinó - Napi 10 ingyenes pörgetés a Fiesta De La Memoria játékon

Játssz minimum 20€ értékben a Fiesta De La Memoria nyerőgépen és 10 ingyenes pörgetésben részesülhetsz.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Fiesta De La Memoria

Élő Blackjack visszafizetés

2019 júl 2

Szerezzen 25% visszafizetést, ha jelentkezik és Élő Blackjacken játszik!

Július, augusztus és szeptember minden keddjén

Jelentkezzen és játsszon Élő Blackjacken, hogy szerezhessen 25% visszafizetést akár 7.500 Ft értékben, ha összesítve negatívan áll a játéka után.

Bet365 Élő Blackjack visszaf-ápr

Így működik:

 1. Jelentkezzen.
 2. A promóciós időszak alatt játsszon minimum 10 játékkört az Élő Blackjack játékon.
 3. Szerezzen 25% visszafizetést 1.500 Ft-tól 7.500 Ft-ig, ha összesítve negatívan áll a játéka után.

A 6.000 Ft-nál alacsonyabb veszteségek nem jogosultak és csak a készpénzes Élő Blackjack tétek számítanak bele az akcióba.

Regisztráció


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció keddenként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart 2019 júliusában, augusztusában és szeptemberében.
 2. Ahhoz, hogy részt vehessen, jelentkeznie kell bármikor az akcióra és le kell játszania minimum 10 játékkört a promóciós időszak során. Az akció során csak egyszer kell jelentkeznie.
 3. Az adott promóciós időszak során elért 6.000 Ft-nál alacsonyabb Élő Blackjack veszteségek nem jogosultak visszafizetésre.
 4. Csak az Élő Blackjack játékokon megtett készpénzes tétek járulnak hozzá a nettó veszteséghez az akció során.

Igénylés

 1. Amennyiben az összesített Élő Blackjack játékában negatívan áll, 25%-os visszafizetést kaphat min. 1.500 Ft és max. 7.500 Ft értékben, amelyet készpénzként írunk jóvá a számláján.
 2. A pénzvisszafizetéseket a promóciós időszak végét követő 48 órán beül írjuk jóvá a számláján.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 236 alkalommal