Unibet kaszinó - Ingyen pörgetések a Book of Dead nyerőgépre

Gyűjts a hétvégén soronkénti bingó pontokat és nyerj ingyen pörgetéseket a Book of Dead nyerőgépre.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Book of Dead

bet365 Kaszinó: Élő Blackjack visszafizetés

2020 júl 7

Szerezzen 10% visszafizetést, ha jelentkezik és Élő Blackjacken játszik!

Július minden keddjén

Jelentkezzen és játsszon Élő Blackjacken, hogy szerezhessen 10% visszafizetést akár 15.000 Ft értékben, ha összesítve negatívan áll a játéka után.

Bet365 Élő Blackjack vszf nov19

Így működik:

 1. Jelentkezzen bármikor.
 2. Játsszon minimum 10 játékkört Élő Blackjacken a promóciós időszak során.
 3. Szerezzen 10% visszafizetést 1.500 Ft-tól 15.000 Ft-ig, ha összesítve negatívan áll a játéka után.

A 15.000 Ft-nál alacsonyabb veszteségek nem jogosultak és csak a készpénzes Élő Blackjack tétek számítanak bele az akcióba.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok keddenként 00:00-tól 23:59-ig (GMT) tartanak 2020 júliusában.
 2. Ahhoz, hogy részt vehessen, jelentkeznie kell bármikor az akcióra és le kell játszania minimum 10 Élő Blackjack játékkört a promóciós időszak során. Az akció során csak egyszer kell jelentkeznie.
 3. Az adott promóciós időszak során elért 15.000 Ft-nál alacsonyabb Élő Blackjack veszteségek nem jogosultak visszafizetésre.
 4. Csak az Élő Blackjack játékokon megtett készpénzes tétek járulnak hozzá a nettó veszteséghez az akció során.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Igénylés

 1. Amennyiben az összesített Élő Blackjack játékában negatívan áll, 10%-os visszafizetést kaphat min. 1.500 Ft és max. 15.000 Ft értékben, amelyet készpénzként írunk jóvá a számláján.
 2. A pénzvisszafizetéseket a promóciós időszak végét követő 48 órán beül írjuk jóvá a számláján. A visszafizetés igényléséhez nyissa meg bármelyik kaszinójátékot és kattintson az elfogadásra. A nem igényelt visszafizetéseket 30 nap után eltávolítjuk.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 2. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 567 alkalommal