Unibet kaszinó - Exkluzív - 30 ingyen pörgetés

Regisztrálj általunk az Unibet Kaszinóba, és ingyen pörgetésekben részesülsz a Troll Hunters nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek.

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Troll Hunters Slot

25 ingyen pörgetés

2019 jan 9

Játsszon Vegas játékainkkal a hétvégén és szerezzen 25 ingyen pörgetést!

Bet365 Vegas 25 ingyenes pörgetés

Az igénylés menete:

 1. Jelentkezzen és nyissa meg bármelyik nyerőgépet a promóciós időszakban.
 2. Tegyen meg legalább 15.000 Ft készpénzt.
 3. Szerezzen 25 ingyen pörgetést a Planet of the Apes, Berryburst MAX, Coins of Egypt és játékokhoz hétfőn.
 4. Az ingyen pörgetéseit legkésőbb 2019. január 17-én, csütörtökön igényelheti.

Regisztráció


18+ Részvételi feltételek érvényesek. | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

 1. Az akció 2019. január 12-én, szombaton angol idő szerint 00:00-tól 2019. január 13-án, vasárnap angol idő szerint 23:59-ig tart.
 2. A részvételhez jelentkeznie kell az akcióra még a promóciós időszak vége előtt.
 3. Ahhoz, hogy jogosult legyen az ingyen pörgetésekre, jelentkezzen és tegyen fel legalább 15.000 Ft készpénzt a jogosult Vegas nyerőgépeken a promóciós időszak alatt. Promóciós időszakonként maximum egyszer szerezheti meg a 25 ingyen pörgetést.
 4. Ez az ajánlat nem érhető el a következő országokban élő ügyfelek számára: Albánia, Algéria, Ecuador, Gibraltár, Guyana, Indonézia, Korea (Dél), Kuba, Kuvait, Laosz, Lettország, Litvánia, Mexikó, Namíbia, Nicaragua, Pakisztán, Palesztina, Panama, Pápua Új-Guinea, Tajvan, Uganda.
 5. Minden nyerőgépen megtett tét beleszámít a fogadási követelmények teljesítésébe, kivéve az Asztali és kártya kategóriában szereplő játékokat, valamint a Prémium és Videó nyerőgép kategóriában szereplő duplázós játékokat.
 6. A jogosult játékosoknak 2019. január 14-én, hétfőn írjuk jóvá az ingyen pörgetéseket. Az ingyen pörgetései igényléséhez nyisson meg egy feljogosító játékot 2019. január 17-én, csütörtökön angol idő szerint 23:59 előtt.
 7. Az igénylést követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A promóció során jóváírt, de fel nem használt ingyen pörgetések 2019. január 24-én angol idő szerint 23:59-kor lejárnak.
 8. Az ingyen pörgetéseket csak a következő játékokon használhatja: Planet of the Apes, Berryburst, Berryburst MAX, Coins of Egypt és Double Stacks.
 9. Abban az esetben, ha egy előző promócióból származó ingyen pörgetései vannak, akkor először azokat az ingyen pörgetéseket kell teljesítenie, majd be kell zárnia a játékot. Miután megnyit egy új feljogosító játékot, az ebben az akcióban szerzett ingyen pörgetések elérhetővé válnak.
 10. Bármilyen saját befizetett/átutalt összeget (és az abból származó nyereményt) tetszés szerint kifizethet anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra. Az ingyen pörgetéseiből származó nyereményeit a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, amint felhasználta az összes ingyen pörgetést.
 11. Az ingyen pörgetésekhez kapcsolódó tét összegét a bet365 határozza meg és az nem képezi alku tárgyát.
 12. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 13. A bet365 bármilyen bónuszösszeget vagy ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 14. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 15. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 16. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 100 alkalommal