Többkerekes rulett

A többkerekes rulett lényegét már a neve is nagyon jól mutatja: egy asztalon fogadva, több kereket áll módunkban forgatni. Az európai stílusú ruletten alapszik a játék, tehát csak egy nullát használnak és a keréken emellett 1-től 36-ig terjedő számokra fogadhatunk. Összesen hat kereket lehet aktiválni, de akár eggyel is történhet a játék!

tobbkerekes-rulett

Játék menete

Hat kereket láthatunk a fogadási terület felett, melyeket a rájuk történő kattintással lehet aktiválni, vagy épp deaktiválni. A többi ruletthez hasonlóan, itt is azt kell megtippelni, hogy a golyó melyik számon áll meg. Különböző értékű zsetonokat találunk az asztalon, melyek segítségével tehetjük meg tétjeinket. A rulett kerekek mellett a pörgetések története is megjelenik, amelyet akár fel is használhatunk a tippeléshez.

Kétféle tétet különítenek el a rulettnél: belső és külső. Amikor számokra tesszük a pénzünket, az belső fogadásnak minősül, míg a külsőnél több szám esetén is nyerhetünk, például piros/fekete vagy páros/páratlan. A tétek elhelyezése után, a Pörgetés gombbal útjára indul a golyó!

Fogadási lehetőségek


A következő kaszinóknál elérhető a Többkerekes rulett

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60.000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató