Rocky Scratch

A Rocky Scratch egy kaparós sorsjegyes játék, amelyen a klasszikusnak számító Rocky film szereplői elevenednek meg előttünk. Három ellenfél közül kell választani, amely lényegében három lekaparható mezőt jelent, és ha Rocky legyőzi vetélytársát, akkor jár a nyeremény! A tétnek akár az 5000-szerese is elvihető, ha kiütéssel nyer!

rocky-scratch

Játék menete

A tét beállítása a Card Price résznél történik, a plusz/mínusz gombok segítségével. Ezt követően a Play gombra kattintva három ellenfél közül kell választani! Apollo Creedet több filmben is láthattuk, le is győzte Rocky-t, de ki is kapott tőle. A harmadik részben Rocky épp visszavonulna, mikor Clubber Lang meccset követel tőle. A negyedik részben került elő az orosz Ivan Drago, aki halálra verte Apollót, ezután Rockyval is összecsapott. Amennyiben a játék során Rocky nyer, mi is nyertünk.

Választható automata játékmód (Autoplay) is, amelynél 10, 20, 30, 40 vagy 50 szelvényt váltunk meg előre és a gép helyettünk végzi el az ellenfélválasztást az egyes körökben. Ekkor minden automatikusan történik, de amennyiben úgy döntünk, lehetőség van a leállításra is.


A következő kaszinóknál elérhető a Rocky Scratch

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató