32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

Tavaszi ingyen pörgetések az Unibet Kaszinóban

2013 ápr 11

Lassan véget ér a tél, így ennek örömére az Unibet Kaszinó Tavaszi Nyerőgép sorozatán 50 ingyen pörgetést szerezhetsz minden nap! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megadott összegért játszol az aznap megadott játékokon, és másnap megkapod az ingyen pörgetéseket!

- Játssz 6000Ft-ért és 10 ingyen pörgetést kapsz
- Játssz 15000Ft-ért és 25 ingyen pörgetést kapsz
- Játssz 30 000Ft-ért és 50 ingyen pörgetést kapsz

A promóció 3 hétig tart, így akár több, mint 1000 ingyen pörgetést is szerezhetsz a promóció ideje alatt!

Tavaszi pörgetések (április 8-14.)
Gonzo's Quest, Jack and the Beanstalk, Beach, Robin Hood, Flowers, Wizard of Oz Ruby Slippers, Goldilocks, Enchanted Meadow, Goldfish, Beetle Frenzy. Ingyen pörgetések a Beetle Frenzy nyerőgépen!

Rémes nyerőgépek Scary Slots (április 15-21.)
Blood Suckers, Zombies, Devils Delight, Crime Scene, Reel Steel, Scarface, Angel or Devil, Alaxe in Zombieland. Ingyen pörgetések a Reel Steel nyerőgépen!

Űrbeli pörgetések (április 22-28.)
Elements, Starburst, Wild Rockets, Supernova, Tesla, Battlestar Galactica, Star Trek Red Alert,Star Trek Explore New Worlds. Ingyen pörgetések a Starburst nyerőgépen!

Ahhoz, hogy jogosult legyél a az ingyen pörgetésekre, fel kell iratkoznod a promócióra, melyet IDE kattintva felhasználóneved megadásával tehetsz meg. Ha nincs még Unibet számlád, nyiss egyet ITT!

A feliratkozást követően ha megforgatod a kívánt összeget, akkor az ingyen pörgetések a következő napon 14:00-tól érhetőek el számodra.

Sőt! Ha új játékos vagy az Unibet Kaszinóban és csak most regisztráltál, akkor a következő napon ingyen pörgetéseid számát megduplázzák, ha teljesíted a feltételeket. Így ha 6000Ft-t értékben játszol, akkor a következő napon 20 ingyen pörgetést kapsz 10 helyett, illetve ha 100€ értékben játsszol, akkor 100 ingyen pörgetés a tied!

A részvételi feltételekért látogass el a FÓRUMRA!

Játssz az Unibet Kaszinóban és használd ki az ingyen pörgetéseket, nyiss számlát ITT!


Írta: Cesc18

Megtekintve 1321 alkalommal