Betfair kaszinó - Szerezz 100 ingyenes pörgetést

Játssz a Betfairnél 20€ értékben és 100 ingyenes pörgetés kerülhet számládra. (Új játékos bónusz)

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Ingyenes pörgetések 007

Szerencsés hétfő

2019 szept 2

Szerezzen díjakat hetente a Szerencsés hétfő akcióval!

Szeptember, október és november minden hétfőjén.

Játsszon a Kaszinóban minden hétfőn, hogy nyerhessen a 180 fantasztikus díjból. Összesen 3.300 ingyen pörgetés vár gazdára!

Bet365 Szerencsés hétfő sz

Így működik:

 1. Jelentkezzen az akcióra és nyissa meg kedvenc nyerőgépét.
 2. Tegyen meg legalább 6.000 Ft tétet, hogy jegyet szerezhessen.
 3. Akár 50 ingyen pörgetést nyerhet minden sorsoláson, amin részt vesz!

Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Ingyen pörgetések díjsorsolások

Nyertesek száma Ingyen pörgetések száma
10 50
20 40
50 20
100 10


Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció minden hétfőn 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart 2019 szeptemberében, októberében és novemberében.
 2. Ahhoz, hogy részt vehessen, jelentkeznie kell az akcióra, amelyet bármikor megtehet. Az akció során csak egyszer kell jelentkeznie.
 3. Ahhoz, hogy egy sorsjegyet szerezzen, meg kell tennie legalább 6.000 Ft tétet a Kaszinóban a promóciós időszak alatt. Csak a nyerőgépeken megtett tétek számítanak bele az akcióba.
 4. Legfeljebb egy sorsjegyet szerezhet promóciós időszakonként.
 5. Ez az ajánlat csak új és jogosult Kaszinó ügyfelek számára érhető el.

Igénylés

 1. Összesen 3.300 ingyen pörgetés érhető el az egyes nyereménysorsolásokon. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a fenti táblázatot.
 2. A nyereménysorsolás és a nyeremények jóváírása a feljogosító időszakok végét követő 48 órán belül történik meg.
 3. A díjakat ingyen pörgetésként írjuk jóvá és hét nap áll rendelkezésére az elfogadásukhoz. Az elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 4. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetések felhasználására. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 5. Az ingyen pörgetéseket kizárólag a következő nyerőgépeken használhatja fel: Age of the Gods, Frankie Dettori's Magic 7 Jackpot, Age of the Gods: Rulers of Olympus, Frankie Dettori: Sporting Legends, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: King Of Olympus és Zhao Cai Jin Bao.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 2. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 279 alkalommal