Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

Nyerőgép klub

2019 ápr 1

Vegyen részt havi Nyerőgép klub akciónban és hozza ki a legtöbbet nyerőgépes játékából. A részvétel ingyenes, mindössze csak jelentkezzen és kezdjen el játszani remek nyerőgépes játékokkal.

Bet365 Nyerőgép Klub

Így működik:

  1. Játsszon kedvenc nyerőgépeivel és gyűjtsön Comp pontokat.
  2. Válassza ki a pénznemet az alábbi táblázatból.
  3. Érje el a Comp pont összeghatárok egyikét és szerezzen egy remek bónuszt.

Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Bet365 Nyerőgép Klub tábl

Pontok

Amennyiben több mint egy bónuszra jogosult, a nagyobb bónuszösszeget írják jóvá Önnek. A feljogosító napoknak nem kell egymást követniük. Mindössze próbálja meg elérni a Comp pont összegek egyikét a lehető legtöbb napon minden promóciós időszakban, és gyűjtse be az izgalmas akciónk által kínált jutalmakat.

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2019. április 1-jén 00:00-tól (GMT) június 30-án 23:59-ig (GMT) tart. A promóciós időszakok havonta futnak a hónap első napján 00:00-tól (GMT) az egyes naptári hónapok utolsó napján 23:59-ig (GMT).
  2. Ahhoz, hogy jogosult legyen egy bónuszra, minimum 15.000 comp pontot kell gyűjtenie (vagy annak valuta megfelelője) 10 különböző napon egy hónapos promóciós időszakban. Nagyobb bónuszok is elérhetőek, ha több comp pontot szerez és/vagy eléri a célösszeget több napon keresztül. A legnagyobb elérhető bónusz 300.000 Ft, amelyhez minimum 1.200.000 comp pontot (vagy annak valuta megfelelője) kell szereznie legalább 25 napon keresztül egy hónapos promóciós időszakban.
  3. Ahhoz, hogy Nyerőgép klubtag lehessen, először jelentkeznie kell. Amennyiben nem regisztrál, nem lesz jogosult a Nyerőgép klub bónuszaira.

Bónusza kiváltása/kifizetés

  1. A nyerőgépeken és progresszív jackpotos nyerőgépeken szerzett comp pontok beleszámítanak a bónuszába, kivéve a Multi Spin nyerőgépeket (Goblin’s Cave, Ocean Princess, Triple Profits, Tropic Reels és Ugga Bugga). A más módon szerzett comp pontok, beleértve a duplázós játékokat (videó nyerőgépek funkciójaként), nem számítanak bele a bónuszába.
  2. A megnevezett promóciós időszak alatt nyert bónuszokat a következő hónap 10-én, 23:59-ig (GMT) írjuk jóvá a számláján.
  3. Bármely bónusz kifizetése előtt nyolc alkalommal kell megjátszania a vonatkozó összeget.
  4. A nyerőgépeken és a progresszív nyerőgépeken megtett valódi pénzes tétek 100%-ban számítanak a fogadási követelmény teljesítésébe. A duplázós játékokon (nyerőgépek és videó nyerőgépek) megjátszott fogadások nem számítanak bele a fogadási követelmény teljesítésébe.
  5. Amennyiben kettő vagy több bónuszra jogosult a fenti táblázat szerint, úgy a legnagyobb díjat írjuk Önnek jóvá. Promóciós időszakonként csak egy bónuszra lesz jogosult.
  6. A promóció során jóváírt bónuszok 30 napig érvényesek. Minden fel nem használt vagy ki nem váltott bónusz 30 nap elteltével törlésre kerül, beleértve minden azokból származó nyereményt. Kizárólag az eredeti befizetésből származó hátralévő egyenleg lesz kivehető.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  2. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  4. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  7. A jogosult játékosok választhatják, hogy elfogadják, vagy visszautasítják a nyereményt/bónuszt. Amennyiben a játékos visszautasítja az ajánlatot, később nem kérheti a bónusz/nyeremény jóváírását.
  8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 603 alkalommal