32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

Nyerj egy 3,000,000 forintos üdülési csomagot a heti sorsolásokon

2022 ápr 19

Játssz a bwin Kaszinó Microgaming nyerőgépein és minden 3000 forint megforgatott tét után egy tombolajegyet kapsz.

Mi az álom úticélod? Bármi is a válaszod erre a kérdésre, álmod valósággá válhat, hiszen három 3,000,000 forint értékű üdülési csomagot ajándékoznak.

bwin 3.000.000 Ft-os üdülési csomag 02

Így működik:

  1. Regisztrálj a bwin Kaszinóba!
  2. Jelentkezz.
  3. Pörgess a Microgaming Nyerőgépeken választásod szerint.
  4. Minden 3000 forint megforgatott tét után a választott nyerőgépen kapsz egy tombolajegyet.
  5. A tombolajegyed a következő napon kerül jóváírásra 12:00 órakkor (CEST).
  6. Három forduló lesz és a sorsolás minden hétfőn resetre kerül.
  7. Három jutalom kerül kisorsolásra egy szerencsés számára hetente (Április 25.-én, Május 2.-án, Május 9.-én). A győztesekkel közvetlenül veszik fel a kapcsolatot.

Játssz most!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Különleges Felhasználási Feltételek

  1. Ennek az ajánlatnak a hirdetője a bwin.
  2. Ez a promóció 2022.04.18. 00:01 órától 2022.05.08. 23:59-ig érvényes (a "Promóciós időszak").
  3. A Promóciós időszak 3 promóciós hétre van bontva (the "Qualifying Weeks"), az alábbiak szerint:
    a. Első hét: Április 18. – Április 24.
    b. Második hét: Április 25. – Május 1.
    c. Harmadik hét: Május 2. – Május 8.
  4. Ez az ajánlat semmilyen más ajánlattal nem vonható össze.
  5. Azzal, hogy részt vesz ebben a promócióban, elfogadja a jelen Specifikus használati feltételeket és Általános Promóciós Feltételeinket.
  6. A játékosoknak:
  7. 18 évesnél idősebbnek kell lennie;
  8. minimum 1 befizetést tett a bwin számlájára; és
  9. láthatja a promóciót a bwin-fiókjában a promóciós időszak alatt.
  10. (“Jogosult játékos”)

Mechanika

  1. Ahhoz, hogy résztvehessen ebben a promócióban, a jogosult játékosnak regisztrálnia kell a promócióra a promóciós szekcióban a bwin.com fiókán keresztül.
  2. Ahhoz, hogy a promócióban részt vehessen, egy jogosuls játékosnak (a fentebb leírtak szerint) egy érvényes fogadást (a fentebb leírtak szerint) kell megraknia a promóciós időszak (a fentiek szerint) alatt.
  3. A jogosult játékosoknak igazi pénzzel kell fogadást, tétet megrakniuk minimum 3000 Ft értékben valamelyik Microgaming nyerőgépen a promóciós időszak alatt egy ( “Érvényes tétet”). Csak a regisztráció után megtett fogadások érvényesek a promócióban.
  4. Fogadások, amelyekhez bónuszt használtak fel nem érvényesek ebben a promócióban.
  5. Jogosult játékosok, akik 3000 Ft alatt játszanak a választott játékukban nem lehetnek jogosultak a promócióra.
  6. Ha egy jogosult játékos érvényes fogadást tesz, akkor a jogosult játékos részt vehet a sorsoláson, és esélye lehet a nyerésre a heti sorsoláson a szabályok értelmében a lentiek szerint.
  7. A fogadási összegek összevonhatóak, és a jogosult játékosok kapni fognak egy sorsjegyet minden Microgaming játékra elköltött 3000 Ft után.
    - Top Játékok: Sister of Oz WOWPOT, Book of Atem WOWPOT, Mega Moolah, Hyper Gold, Jurassic World Raptor Riches, Squealin' Riches, Break Da Bank Again Respin, 9 Masks of Fire, Break da Bank Again Megaways, Amazing Link Zeus, Queen of Alexandria, Amazing Link Apollo, Aztec Temple Treasures, Big Boom Riches, Adventures of Captain Blackjack, Jurassic Park: Gold, Fishin' Pots of Gold, Age of Conquest, Ancient Fortunes: Poseidon Megaways, Elven Gold, Thunderstruck II.
  8. A Jogosult Játékos által a Kvalifikációs Hetek alatt összegyűjthető tombolajegyek mennyisége korlátlan. Az összegyűjtött tombolajegyek száma naponta 12:00-ig (CEST) jelenik meg a Promóciós oldalon az előző napi információkkal.
  9. Azon jogosult Játékosok, akik tombolajegyet szereztek, a jogosult tombolaszelvényekhez véletlenszerűen egyedi azonosítószámot kapnak, az 1-es számtól a tombola nevezések teljes számáig ("Egyedi azonosító"). Ezután véletlenszerűen kiválasztja az egyedi azonosítót a Microsoft Excel táblázatból egy véletlenszám-generátor eszközzel (az „Eszköz”).
  10. A nyereménysorsolások (az alábbiakban meghatározottak szerint) a kvalifikációs hét végét követő hétfőn lesznek (a fent meghatározottak szerint).
    a. Az 1. hét nyertesét 2022.04.25-én hirdetjük ki
    b. A 2. hét nyertesét 2022.05.02-án hirdetjük ki
    c. A 3. hét nyertesét 2022.05.09-én hirdetjük ki
  11. Minden sorsolás során véletlenszerűen kiválasztanak egy (1) Jogosult Játékost (a fent meghatározottak szerint) (a "Nyőztes"), aki megkapja a nyereményt (az alábbiakban meghatározottak szerint).
  12. A "Díj" magába foglalja:
    a. 3 000 000Ft-os nyaralást vagy ugyanilyen értékben pénzt győzteseknek.

A Díjak felhasználási feltételei

  1. A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot a nyeremény átvételéhez szükséges intézkedések megtétele érdekében, és választhatnak az Ünnepi nyeremény vagy az azzal egyenértékű pénz között.
  2. Ha a Nyertesekkel 72 órán belül bármilyen okból nem sikerül felvenni a kapcsolatot a nyeremény átvétele érdekében, a Bwin jogosult új nyereménysorsolást lebonyolítani egy új Nyertes számára.
  3. Előfordulhat, hogy a Nyertesek személyazonosságukat és lakcímüket igazolják a Nyeremény átvételéhez.
  4. A Nyeremény átvételére való bármely jogosultság nem ruházható át.
  5. A Nyertesek kizárólagos felelőssége a harmadik fél foglalási feltételeinek (a "Különleges feltételek") betartása. Ilyenek lehetnek például a jegyre vonatkozó feltételek és az utazási feltételek.
  6. A Nyerteseknek be kell tartaniuk az általunk adott utasításokat, és képesnek kell lenniük a nyereményre vonatkozó korlátozások (pl. időpont és dátum), valamint az általunk meghatározott egyéb jogosultsági korlátozások betartására.
  7. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ne adjunk ki Díjat, vagy kérjük a kiosztott Díj visszaküldését abban az esetben, ha a Nyertesek a vonatkozó jogszabályok értelmében nem jogosultak ilyen Díj átvételére (feltéve, hogy mindig a Nyertesek felelősek azért, hogy s/ jogosult bármilyen Díj átvételére).
  8. A nyereményre vonatkozóan semmilyen biztosítást nem nyújtunk, ideértve korlátozás nélkül a felelősségbiztosítást vagy a törlési biztosítást.
  9. Az Entain alkalmazottai és minden kapcsolódó és társult vállalat, igazgatósági tagjai, valamint a promóció fejlesztésében, előállításában, végrehajtásában és terjesztésében részt vevő személyek, reklám- vagy promóciós ügynökségek, szolgáltatók, vállalkozók, valamint harmadik felek és jogi A promócióhoz közvetlenül kapcsolódó hatóságok kizárják a promócióban való részvételből. Ugyanez vonatkozik a fent említett személyek családtagjaira is.

Általános

  1. Ha a vállalat azt gyanítja, hogy egy nyertes játékos csalárd tevékenységben bűnös, a vállalat fenntartja a jogot, hogy felfüggesztse vagy eltávolítsa a játékost a Promócióból, és/vagy felfüggesztse a játékos fiókját és/vagy felfüggesztse a Promóciót a további vizsgálatig..
  2. Fenntartjuk a jogot a promóció megváltoztatására, megszakítására vagy megszüntetésére a feltételeinknek megfelelően Általános Promóciós Felhasználási Feltételek.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 307 alkalommal