Unibet kaszinó - Ingyen pörgetések a Book of Dead nyerőgépre

Gyűjts a hétvégén soronkénti bingó pontokat és nyerj ingyen pörgetéseket a Book of Dead nyerőgépre.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Book of Dead

Live Football Roulette: Mystery Rounds

2019 máj 30

Nyerjen a 250£-ból!

Május 29., 30., 31. és június 1.

Játsszon a Live Football Roulette: Mystery Rounds játékkal az Élő Kaszinóban, hogy nyerhessen a 250£ készpénzből. Ha az Ön által megtett szám megegyezik a Mystery Bonus Round során megjelenő számmal, Ön nyer!

Bet365 Live Football Roulette 002

Így működik:

 1. Játsszon a Live Football Roulette asztalon az Élő Kaszinóban.
 2. Tegyen téteket egyszeri számokra.
 3. Ha az Ön által megtett szám megegyezik a Mystery Bonus Round során megjelenő számmal, részesedést kap a 250£ készpénzből!

Regisztráció


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok 19:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2019. május 29-én, 30-án, 31-én és június 1-jén.
 2. A Live Football Roulette asztal az Élő Kaszinó lobbiban lesz elérhető a promóciós időszakok során.
 3. A Mystery Bonus Round 10-szer aktiválódik promóciós időszakonként - a Mystery Bonus Round véletlenszerűen aktiválódik. Egy elektronikus kijelző egy véletlenszerűen generált számot fog mutatni, és az elektronikus kijelzőn látható információ csak angolul fog megjelenni.
 4. A 250£ nyereményalapot egyenlően osztjuk szét azon játékosok között, akik fogadást tettek arra az egyszeri számra, amely megegyezik a Mystery Bonus Round során generált számmal.
 5. A Mystery Bonus Round során véletlenszerűen generált szám eltérhet attól a számtól, amelyen a golyó landol az Élő rulett játékban.
 6. Csak egyszeri számokra tett tétek lesznek jogosultak a Mystery Bonus Round körre.

Igénylés

 1. Összesen 2.500£ készpénz érhető el promóciós időszakonként.
 2. A pénzdíjról egy felugró ablak tájékoztatja a játékosokat. A pénzdíj jóváírásától számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy rákattintson az Elfogadásra és megkapja a pénzdíját.
 3. Egy játékos maximum 10 pénzdíjat nyerhet a Mystery Bonus Round során az egyes promóciós időszakokban.

Kifizetés

 1. A pénzdíjakra nem vonatkozik fogadási követelmény. Ezeket a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. A pénzdíjakat a játékos regisztrált Kaszinó számláján írjuk jóvá GBP vagy annak megfelelő helyi pénznemben (a www.oanda.com oldal szerint).
 2. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
 7. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 151 alkalommal