Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

Küzdelem tippelő

2020 jan 17

Válassza ki a győztest, hogy ingyen pörgetéseket szerezzen.

Bet365 Küzdelem tippelő - széles

Élvezze a küzdelmet és nyerjen akár 30 ingyen pörgetést!

Küzdelem Promóciós időszak McGregor nyer Cerrone nyer
Conor McGregor v Donald Cerrone

Kezdési idő: 2020.01.17. 10:00 (GMT)

Befejezési idő: 2020.01.19. 03.00 (GMT)

10 ingyen pörgetés 30 ingyen pörgetés

Így működik:

  1. Tippelje meg a kiemelt küzdelem eredményét az oldal felső részén.
  2. Játsszon meg legalább 3.000 Ft készpénzt Kaszinó nyerőgépeken a promóciós időszak során.
  3. Nyissa meg bármelyik játékot a Kaszinóban, hogy elfogadja az ingyen pörgetéseit, ha helyesen tippeli meg a győztest.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

A küzdelem győztesével ingyen pörgetésekhez juthat.

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2020. január 17-én 10:00-tól (GMT) január 19-én 03:00-ig (GMT) tart.
  2. A küzdelmek eredményére vonatkozó tippeket csak a vonatkozó promóciós időszak alatt és legalább 30 perccel az adott promóciós időszak vége előtt lehet megtenni. Ahhoz, hogy a tippje jogosult legyen, legalább 3.000 Ft készpénzt kell feltennie Kaszinó nyerőgépeken a kiemelt mérkőzéshez tartozó promóciós időszak vége előtt.
  3. A promóciós időszak után megtett tétek nem fognak beleszámítani a feljogosító fogadási követelmény teljesítésébe.
  4. Csak egyszer tippelhet. Csak ennek az oldalnak a felső részén lehet megtenni a tippeket. Be kell lépnie a Kaszinó számlájába, hogy tippelni tudjon. Amennyiben jóváhagyta a tippjét, azt már nem lehet módosítani.
  5. A küzdelem helyes eredményének megtippelésért járó ingyen pörgetések száma a fenti táblázatban látható.
  6. Amennyiben a küzdelem döntetlennel végződik vagy bármely okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem játsszák le teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket teljesítő játékosoknak 10 ingyen pörgetést írunk jóvá a Kaszinó számlájukon.
  7. Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Igénylés

  1. Az ingyen pörgetéseket a fenti táblázatnak megfelelően lehet megnyerni és azokat a küzdelem végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
  2. Az akció során szerzett ingyen pörgetéseket csak a következő nyerőgépeken lehet felhasználni: Kingdoms Rise: Forbidden Forest, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss, Age of the Gods, Age of the Gods: Apollo Power, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: King of Olympus, Frankie Dettori's Magic Seven Jackpot, Frankie Dettori: Sporting Legends, Halloween Fortune, Age of the Gods: Epic Troy és Zhao Cai Jin Bao.
  3. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
  4. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott jogosult játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Kifizetés

  1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 526 alkalommal