Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

Karácsonyi visszaszámlálás

2018 dec 7

A karácsony 13.000 megnyerhető díjjal érkezik!

2018. december 7. - december 20.

Számoljon vissza karácsonyig és nyerjen egy korai ünnepi díjat. Szerezzen jogosultságot két díjsorsolásra, ahol három, ingyen pörgetésekkel és akár 300.000 Ft értékű bónuszokkal teli csomag várja.

Bet365 Karácsonyi visszaszámlálás

Így vehet részt:

A megnyert ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. A megnyert bónuszokat legalább öt alkalommal kell megjátszania bármely Kaszinó nyerőgépen.

6.500 díj vár gazdára minden sorsoláson, játsszon tehát kedvenc nyerőgépeivel és ne hagyja ki a Karácsonyi visszaszámlálás akciót!

Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Feljogosító időszakok:

Bet365 Karácsonyi visszaszámlálás 01

Csak egyszer kell jelentkeznie az akcióra, de az egyes feljogosító időszakokban külön feljogosító tétek megtétele szükséges.

Fogadási mérföldkő táblázat

Bet365 Karácsonyi visszaszámlálás 02

Csak a Kaszinó nyerőgépeken megtett tétek (a progresszív jackpot játékokat is beleértve) számítanak bele az ehhez az akcióhoz szükséges fogadási követelmény teljesítésébe.

Sorsolásonként csak egy díjat szerezhet. Az egyes feljogosító időszakokban a fogadási szintje szerinti csomag díjsorsolásában fog részt venni.

Első csomag:

Bet365 Karácsonyi visszaszámlálás 03

Második csomag:

Bet365 Karácsonyi visszaszámlálás 04

Harmadik csomag:

Bet365 Karácsonyi visszaszámlálás 05

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

  1. Az akció 2018. december 7-én 00:00-tól (GMT) december 20-án 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Az akcióban két feljogosító időszak van:
    Első feljogosító időszak: 2018.12.07-én 00:00-tól (GMT) 2018.12.13-án 23:59-ig (GMT) tart.
    Második feljogosító időszak: 2018.12.14-én 00:00-tól (GMT) 2018.12.20-án 23:59-ig (GMT) tart.
    Az első feljogosító időszak díjsorsolását 2018. december 14-én rendezik meg. A második feljogosító időszak díjsorsolását 2018. december 21-én rendezik meg. A díjakat a fenti csomag díjtáblázatnak megfelelően fizetjük ki.
  3. Jelentkeznie kell ahhoz, hogy részt vehessen a díjsorsolásokban. Csak egyszer kell jelentkeznie az akció során, de addig nem lesz jogosult a sorsolásokra, amíg ezt meg nem teszi.
  4. Az olyan nyereményeket, amelyeket nem nyernek meg egyik díjsorsoláson sem, újra kiosztjuk az adott csomagszintre és díjsorsolásra jogosult játékosok között.
  5. Minden feljogosító időszakban legalább 7.500 Ft értékben kell készpénzes tétet megtennie a Kaszinó nyerőgépeken ahhoz, hogy jogosult legyen az első csomagra. A második és a harmadik csomag eléréshez szükséges fogadási követelmények részleteit a fogadási mérföldkövek táblázatban tekintheti meg. Az első feljogosító időszakban megtett tétek nem vihetőek át a másodikra.
  6. Csak a Kaszinó nyerőgépeken megtett tétek, beleértve a progresszív jackpot játékokat is, számítanak bele az ehhez az akcióhoz szükséges fogadási követelmény teljesítésébe. Minden más játékon megtett tét, beleértve a duplázós játékokat (a nyerőgépek funkciójaként), nem számítanak bele a teljesítésbe.
  7. A díjsorsolások bármelyikén nyert ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény és az azokból származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át. A díjsorsolások bármelyikén nyert bónuszokat legalább öt alkalommal kell megjátszania bármely Kaszinó nyerőgépen, mielőtt azokat vagy az azokból származó nyereményeket kivehetné vagy átutalhatná.
  8. Az ingyen pörgetéseket csak a következő játékokon játszhatja le: Age of Egypt, Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: King of Olympus, Berry Berry Bonanza, Pixel Samurai™, Royal Respin Deluxe és Sacred Stones.
  9. Az ezen akció keretében jóváírt minden ingyen pörgetést és bónuszt a jóváírástól számított hét napon belül igényelnie kell. A bónusz igényléséhez nyissa meg bármelyik Kaszinó játékot és kattintson az Elfogadásra.
  10. Az ezen akció keretében nyert bónuszokat és ingyen pörgetéseket a Kaszinó számláján fogjuk jóváírni a vonatkozó díjsorsolást követő 48 órán belül, és a díját hét napon belül igényelnie kell. Az igénylést követően 30 napja van az ingyen pörgetései felhasználására vagy a bónusza fogadási követelményének teljesítésére. A fel nem használt ingyen pörgetéseket vagy a ki nem váltott bónuszokat 30 nap elteltével eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.
  11. Sorsolásonként csak egy díjat szerezhet. A vonatkozó feljogosító időszakban a Kaszinó nyerőgépeken megtett fogadási szintje szerinti csomag díjsorsolásában fog részt venni.
  12. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  13. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  14. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  15. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  16. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  17. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  18. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 597 alkalommal