William Hill Kaszinó - Napi 10 ingyenes pörgetés a Fiesta De La Memoria játékon

Játssz minimum 20€ értékben a Fiesta De La Memoria nyerőgépen és 10 ingyenes pörgetésben részesülhetsz.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Fiesta De La Memoria

Golf sorsolás

2019 júl 10

Játsszon és nyerjen az ingyen pörgetésekből!

Július 10-16.

Játsszon kedvenc Kaszinó nyerőgépeivel, hogy szerezzen egy Golf sorsolás játékost - ha játékosa megnyeri a 2019-es Open Championshipet, Ön egyenlő részesedést kap a 20.000 ingyen pörgetésből!

Bet365 Golf sorsolás

Így működik:

 1. Jelentkezzen és tegyen meg legalább 3.000 Ft készpénzt jogosult Kaszinó nyerőgépeken, hogy jogosultságot szerezzen egy sorsolás játékosra.
 2. Szerezzen 10 ingyen pörgetést, ha a játékosa továbbjut.
 3. Nyerjen egyenlő részesedést a 20.000 ingyen pörgetésből, ha a sorsolás játékosa megnyeri a 2019-es Open Championshipet.
 4. Amennyiben a játékosa nem jut tovább, 5 ingyen pörgetést kap vigaszdíjként.

Térjen vissza július 17-én és ellenőrizze, hogy melyik játékost kapta.

Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org


Fő részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszak 2019. július 10-én 00:00-tól (GMT) 2019. július 16-án 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen egy játékosra a sorsolásban, jelentkeznie kell és teljesítenie kell a kezdeti legalább 3.000 Ft összegű készpénzes fogadási követelményt a Kaszinó nyerőgépeken a promóciós időszak során.
 3. A jogosult nyerőgépeket megtalálja a Kaszinó oldal Nyerőgépek és Jackpotok részein. Az ezeken a játékokon megtett tétek beleszámítanak ebbe a promócióba, bárhonnan is indították a játékokat.
 4. Maximum egy golfjátékost szerezhet a sorsoláson, a promóciós időszak végét követően. A játékosokat véletlenszerűen sorsoljuk ki, és ez nem módosítható kérésre. A bet365 oldalán 2019. július 16-án 10:00-kor (GMT) elérhető nyereményszorzóknak megfelelő legjobb 30 játékost fogjuk kiosztani.
 5. Amennyiben a játékosa továbbjut a 2019-es Open Championship harmadik és negyedik fordulójába, Ön 10 ingyen pörgetéshez jut. Amennyiben a játékosa nem jut tovább a 2019-es Open Championship harmadik és negyedik fordulójába, Ön 5 ingyen pörgetéshez jut vigaszdíjként.
 6. Amennyiben a játékosa megnyeri a 2019-es Open Championshipet, Ön egyenlő részesedést kap a 20.000 ingyen pörgetésből az ugyanezt a játékost megszerző többi ügyféllel együtt.
 7. Csak a Kaszinó nyerőgépek számítanak az akció fogadási követelményeinek teljesítésénél.
 8. Amennyiben a 2019-es Open Championship nyertese nem a bet365 oldalán 2019. július 16-án 10:00-kor (GMT) elérhető nyereményszorzóknak megfelelő legjobb 30 játékos közül kerül ki, akkor a 20.000 ingyen pörgetést azon ügyfelek között fogjuk egyenlően szétosztani, akiknek a kisorsolt játékosa a legmagasabb helyen végez az említett 30 legjobb közül. Amennyiben (a fogadás 30 legjobb játékosa közüli) két vagy több játékos végez döntetlenül a következő legmagasabb bajnokság pozícióban, akkor a 20.000 ingyen pörgetést egyenlően osztjuk szét az ezen játékosokat szerző ügyfelek között.
 9. Abban az esetben, ha a kisorsolt játékosa a verseny előtt vagy közben visszalép, nem osztunk ki további ingyen pörgetéseket.

Igénylés

 1. Az ebben az akcióban nyert ingyen pörgetéseket a 2019-es Open Championship végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a pörgetéseket hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetések csak a következő jogosult játékokon érhetőek el: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: King of Olympus, Berry Berry Bonanza, Royal Respin Deluxe, Age of Egypt, Sacred Stones és Pixel Samurai™.
 3. Ha a játékosa nyeri a 2019-es Open Championshipet, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a 20.000 ingyen pörgetés díjat az ingyen pörgetések készpénzes megfelelőjeként írja jóvá, amennyiben az Ön egyenlő részesedése meghaladná a 100 ingyen pörgetést. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 60 Ft.
 4. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 3. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 60 alkalommal