William Hill Kaszinó - Napi 10 ingyenes pörgetés a Call Of The Valkyrie nyerőgépen

Játssz 10€ értékben a nyerőgépen, és 10-szer ingyen pörgethetsz.

18+ Részvételi feltételek érvényesek.

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Call Of The Valkyries - kicsi

Élő krupié Halloween szerencsekártyák

2018 okt 31

Nyerjen ijesztően jó pénzdíjat!

Október 29-31.

Halloweenkor látogasson el az Élő Kaszinóba és játsszon meghatározott Élő Blackjack asztalokon, ahol két szerencsekártyát kevernek minden egyes kártyatartóba. Szerezzen egy szerencsekártyát és Öné egy azonnali 10£ értékű pénzdíj. Ez azonban nem minden, hiszen ha az osztó szerez szerencsekártyát, akkor minden játékos egy azonnali pénzdíjat kap!

Halloween krupié - Bet365 01

Így működik:

A megnyerhető pénzdíjak száma korlátlan! A különböző pénznemekre vonatkozó jutalmak megtekintéséhez kattintson ide.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

 1. Az akció 2018. október 29-én 09:00-tól (GMT) október 31-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Csak bizonyos asztalok vesznek részt az Élő krupié Halloween szerencsekártya akcióban. Az akcióra jogosult asztalok a következők: bet365 Premium Blackjack 3, bet365 Premium Blackjack 4, bet365 Premium Blackjack 5, bet365 Premium Blackjack 6 és bet365 Premium Blackjack 7. Nem tudjuk garantálni, hogy ezek az asztalok az Élő krupié Halloween szerencsekártyák akció teljes ideje alatt nyitva lesznek.
 3. A promóciós időszak alatt, a jogosult élő Blackjack asztalokon használt minden új kártyatartóba két szerencsekártya lesz bekeverve. Amennyiben leosztanak Önnek egy szerencsekártyát, egy 10£ értékű pénzdíjat kap.
 4. A pénzdíjakat azonnal jóváírjuk az Élő krupié Halloween szerencsekártyák átváltási táblázatnak megfelelően. Kattintson ide a táblázat megtekintéséhez.
 5. Amennyiben több mint egy szerencsekártyát kap egy leosztásban, mindkettőért egy külön 10£ értékű pénzdíjat kap.
 6. Amennyiben az osztó szerez egy szerencsekártyát, minden játékos egy 10£ értékű pénzdíjat kap.
 7. A behind the seat (játékos mögötti) tétek nem számítanak bele az akcióba.
 8. Egy Élő Blackjack kártyatartó nyolc kártyapaklit tartalmaz.
 9. Amennyiben egy két szerencsekártyát tartalmazó Blackjack kártyatartót a promóció vége előtt kezdenek meg, de az még a promóció végét követően is játékban van, Ön mindaddig szerezhet bónuszokat a leosztott szerencsekártyákból, amíg a kártyatartó véget nem ér.
 10. Nincs garancia arra, hogy a kártyatartókban lévő bármely vagy mindegyik szerencsekártya játékba kerül. A keverési folyamat közben némelyik szerencsekártya lehet, hogy az emelt kártya mögé kerül vagy "elégetésre kerül" mindegyik új kártyatartó elején. Az új kártyatartók kezdetén "elégetett" szerencsekártyákért nem jár bónusz.
 11. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 12. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 13. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 14. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 15. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 27 alkalommal