William Hill Kaszinó - Napi 10 ingyenes pörgetés a Fiesta De La Memoria játékon

Játssz minimum 20€ értékben a Fiesta De La Memoria nyerőgépen és 10 ingyenes pörgetésben részesülhetsz.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Fiesta De La Memoria

Élő krupié Blackjack szerencsekártyák

2019 szept 27

Nyerjen azonnali pénzdíjakat!

Szeptember 26-29.

Látogassa meg az Élő Kaszinót és játsszon válogatott Élő Blackjack asztalokon, ahol két szerencsekártyát kevernek minden kártyatartóba. Szerezzen egy szerencsekártyát, hogy Öné lehessen egy azonnali 10£ értékű pénzdíj. Mi több, ha az osztó szerez szerencsekártyát, minden játékos egy azonnali pénzdíjat kap.

Bet365 - Élő krupié Blackjack 09-2

Így működik:

 1. Játsszon a kiválasztott Élő Blackjack asztalokon.
 2. Ha leosztanak Önnek egy szerencsekártyát, egy 10£ értékű pénzdíjat kap.
 3. Használja fel pénzdíját a kedve szerint!

A megnyerhető pénzdíjak száma korlátlan! A különböző pénznemekre vonatkozó jutalmak megtekintéséhez kattintson ide.

Regisztráció


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2019. szeptember 26-án, 27-én, 28-án és 29-én 16:00-tól 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Csak bizonyos asztalok vesznek részt az Élő krupié Blackjack szerencsekártyák akcióban. Az akcióra jogosult asztalok: bet365 Premium Blackjack 3, bet365 Premium Blackjack 4, bet365 Premium Blackjack 5, bet365 Premium Blackjack 6, bet365 Premium Blackjack 7, bet365 Premium BJ8, bet365 Premium BJ9 és bet365 Premium BJ10. Nem tudjuk garantálni, hogy ezek az asztalok az Élő krupié Blackjack szerencsekártyák akció teljes ideje alatt nyitva lesznek.
 3. A promóciós időszak alatt, a jogosult élő Blackjack asztalokon használt minden új kártyatartóba két szerencsekártya lesz bekeverve. Amennyiben leosztanak Önnek egy szerencsekártyát, egy 10£ értékű pénzdíjat kap.
 4. Amennyiben több mint egy szerencsekártyát kap egy leosztásban, mindkettőért egy külön 10£ értékű pénzdíjat kap.
 5. Amennyiben az osztó szerez egy szerencsekártyát, minden játékos egy 10£ értékű pénzdíjat kap.
 6. A behind the seat (játékos mögötti) tétek nem számítanak bele az akcióba.
 7. Egy Élő Blackjack kártyatartó nyolc kártyapaklit tartalmaz.
 8. Amennyiben egy két szerencsekártyát tartalmazó Blackjack kártyatartót a promóció vége előtt kezdenek meg, de az még a promóció végét követően is játékban van, Ön mindaddig szerezhet bónuszokat a leosztott szerencsekártyákból, amíg a kártyatartó véget nem ér.
 9. Nincs garancia arra, hogy a kártyatartókban lévő bármely vagy mindegyik szerencsekártya játékba kerül. A keverési folyamat közben némelyik szerencsekártya lehet, hogy az emelt kártya mögé kerül.
 10. Ez az ajánlat csak új és jogosult Kaszinó ügyfelek számára érhető el.

Igénylés

 1. A pénzdíjakat azonnal jóváírjuk az Élő krupié Blackjack szerencsekártyák átváltási táblázatnak megfelelően. Kattintson ide a táblázat megtekintéséhez.

Általános információ

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 3. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 4. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 5. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 185 alkalommal