Betfair kaszinó - Szerezz 100 ingyenes pörgetést

Játssz a Betfairnél 20€ értékben és 100 ingyenes pörgetés kerülhet számládra. (Új játékos bónusz)

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Ingyenes pörgetések 007

bet365 Kaszinó: Élő krupié Blackjack szerencsekártyák

2020 szept 10

Nyerjen azonnali pénzdíjakat.

Látogasson el az Élő Kaszinóba és játsszon meghatározott Blackjack asztalokon, ahol három szerencsekártyát (egy aranyat és két ezüstöt) kevernek minden egyes kártyatartóba.

Szerezzen egy szerencsekártyát és egy pénzdíjat kap - a szerencsekártyájától és a tétösszegétől függően - szeptember 10-én, 11-én, 12-én és 13-án 16:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT).

Bet365 Élő krupié Blackjack dec192

Így működik:

 1. Játsszon a kiválasztott Élő Blackjack asztalokon.
 2. Szerezzen pénzdíjat a tétje 50%-ának értékében, ha egy arany szerencsekártyához jut.
 3. Szerezzen pénzdíjat a tétje 20%-ának értékében, ha egy ezüst szerencsekártyához jut.

Az egy szerencsekártyával megszerezhető pénzdíj maximális értéke 150.000 Ft lehet.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2020. szeptember 10-én, 11-én, 12-én és 13-án 16:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Csak bizonyos asztalok vesznek részt az Élő krupié Blackjack szerencsekártyák akcióban. A jogosult asztalok a következők: bet365 Premium Blackjack 3, bet365 Premium Blackjack 4, bet365 Premium Blackjack 5, bet365 Premium Blackjack 6, bet365 Premium Blackjack 7, bet365 Premium BJ8, bet365 Premium BJ9 és bet365 Premium BJ10. Nem tudjuk garantálni, hogy ezek az asztalok az Élő krupié Blackjack szerencsekártyák akció teljes ideje alatt nyitva lesznek.
 3. Az egyes promóciós időszakok alatt a jogosult élő Blackjack asztalokon használt minden új kártyatartóba három szerencsekártyát (egy aranyat és két ezüstöt) keverünk. Ha egy arany szerencsekártyát osztanak le Önnek, a tétje 50%-át kapja meg, ha egy ezüst szerencsekártyát osztanak le Önnek, a tétje 20%-át kapja meg.
 4. Nem jár jutalom azért, ha az osztó szerez szerencsekártyát.
 5. A játékosok csak egy szerencsekártyához jutnak játékonként.
 6. A behind the seat (játékos mögötti) tétek nem számítanak bele az akcióba.
 7. Egy élő Blackjack kártyatartó nyolc kártyapaklit tartalmaz.
 8. Amennyiben egy három szerencsekártyát tartalmazó Blackjack kártyatartót a promóció vége előtt kezdenek meg, de az még a promóció végét követően is játékban van, akkor is megkapja a szerencsekártyához tartozó pénzdíjakat.
 9. Nincs garancia arra, hogy a kártyatartókban lévő bármely vagy mindegyik szerencsekártya játékba kerül. Előfordulhat, hogy a keverési folyamat közben némelyik szerencsekártya az emelt kártya mögé kerül.
 10. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az egy szerencsekártyával megszerezhető pénzdíj maximális értéke 150.000 Ft lehet. A napi pénzdíj limit 750.000 Ft. A pénzdíjakat azonnal jóváírjuk.
 2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a vonatkozó promóciós időszak végét követő 48 órát is igénybe vehet, hogy a díját jóváírjuk.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 653 alkalommal