William Hill Kaszinó - Pénteki 10 ingyenes pörgetés

Pörgess péntekenként 5€ értékben a két kijelölt nyerőgép egyikén és 10-szer még ingyen pörgethetsz.

18+ Részvételi feltételek érvényesek.

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Berry Berry Bonanza kiemelt kicsi

Duplázza meg a nyereményeit 7.500 Ft-ig

2019 ápr 3

Hozza ki a legtöbbet a nyereményeiből április minden szerdáján egy pézdíjjal!

Bet365 - Duplázd nyereményed

Így működik:

 1. A jogosultság megszerzéséhez jelentkezzen és játsszon a kiemelt játékon 23:59-ig (angol idő) az adott feljogosító időszakban.
 2. Tegyen meg legalább 15.000 Ft készpénzt és játsszon legalább 10 pörgetést.
 3. Amennyiben legalább 300 Ft pluszban van, a nyereményeit megduplázzák akár 7.500 Ft-ig!

A kiemelt játékok és a promóciós időszakok teljes lebontását az alábbi táblázatban tekintheti meg.


Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek. | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Bet365 Duplázza - ápr

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

 1. Az akció 2019. április 3-án, 10-én, 17-én és 24-én angol idő szerint 00:00-tól 23:59-ig tart. Minden feljogosító időszakhoz külön kiemelt játék tartozik; a részletekért, kérjük, tekintse meg a fenti Kiemelt játékok táblázatot.
 2. Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen egy pénzjutalomra, jelentkeznie kell az akcióra. Az akcióra legkésőbb angol idő szerint 23:59-ig jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes elkövetkező promóciós időszakra jogosult lesz.
 3. Jelentkezést követően legalább 15.000 Ft készpénzt kell megjátszania, valamint minimum 10 pörgetést teljesítenie az érvényes kiemelt játékon a vonatkozó feljogosító időszakban.
 4. A nyereményeket a vonatkozó feljogosító időszak közbeni, kiemelt játékokon történő játéka alapján számoljuk ki. Amennyiben összességében pluszban van a kiemelt játékon a vonatkozó feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzdíjat írunk jóvá Önnek maximum 7.500 Ft értékben. A kevesebb mint 300 Ft értékű nyeremények nem jogosultak pénzjutalomra.
 5. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az igényléshez lépjen be az Ügyfelek menübe, válassza ki az Akciók, majd az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.
 6. Ön csak egy pénzjutalmat igényelhet a Duplázza meg a nyereményeit 7.500 Ft-ig akció egyes feljogosító időszakaiban.
 7. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 8. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 9. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 10. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 11. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 12. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 187 alkalommal