Unibet kaszinó - Exkluzív - 30 ingyen pörgetés

Regisztrálj általunk az Unibet Kaszinóba, és ingyen pörgetésekben részesülsz a Troll Hunters nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek.

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Troll Hunters Slot

Duplázza meg a nyereményeit 7.500 Ft-ig

2019 aug 7

Hozza ki a legtöbbet a nyereményeiből augusztus minden szerdáján egy készpénzes jutalommal!

Bet365 Duplázza nyerem. május001

Így működik:

 1. A jogosultság megszerzéséhez jelentkezzen és játsszon a kiemelt játékon 23:59-ig (angol idő) az adott feljogosító időszakban.
 2. Tegyen meg legalább 15.000 Ft készpénzt és játsszon legalább 10 pörgetést.
 3. Amennyiben legalább 300 Ft pluszban van, a nyereményeit megduplázzák akár 7.500 Ft-ig!

A promóciós időszakok és a kiemelt játékok teljes listáját az alábbi táblázatban tekintheti meg.

Feljogosító játékok

Fury's Gate Augusztus 7-én 00:00-tól 23:59-ig (angol idő)
Festival Farm Augusztus 14-én 00:00-tól 23:59-ig (angol idő)
Jungle Mayhem Augusztus 21-én 00:00-tól 23:59-ig (angol idő)
Edge of Sleep Hotel Augusztus 28-án 00:00-tól 23:59-ig (angol idő)


Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek. | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2019. augusztus 7-én, 14-én, 21-én és 28-án 00:00-tól 23:59-ig (angol idő) tart. Minden feljogosító időszakhoz különböző kiemelt játék tartozik; a részletekért, kérjük, tekintse meg a fenti Kiemelt játékok táblázatot.
 2. Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen egy pénzjutalomra, jelentkeznie kell az akcióra. Az akcióra legkésőbb angol idő szerint 23:59-ig jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes elkövetkező promóciós időszakra jogosult lesz.
 3. Jelentkezést követően legalább 15.000 Ft készpénzt kell megjátszania, valamint minimum 10 pörgetést teljesítenie az érvényes kiemelt játékon a vonatkozó feljogosító időszakban.
 4. A nyereményeket a vonatkozó feljogosító időszak közbeni, kiemelt játékokon történő játéka alapján számoljuk ki. Amennyiben összességében pluszban van a kiemelt játékon a vonatkozó feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzdíjat írunk jóvá Önnek maximum 7.500 Ft értékben. A kevesebb mint 300 Ft értékű nyeremények nem jogosultak pénzjutalomra.
 5. Az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Pénzjutalmak

 1. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az igényléshez lépjen be az Ügyfelek menübe, válassza ki az Akciók, majd az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.
 2. Ön csak egy pénzjutalmat igényelhet a Duplázza meg a nyereményeit 7.500 Ft-ig akció egyes feljogosító időszakaiban.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 314 alkalommal