32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

Black Friday szuperhétvége

2019 nov 29

Igényelje ingyen pörgetéseit!

November 29. - december 1.

Játsszon bármely Age of the Gods Kaszinó nyerőgépen és igényeljen 30 ingyen pörgetést, ha feltesz legalább 15.000 Ft készpénzt.

Bet365 Black Friday szuperhétvége

Így működik:

  1. Tegyen meg legalább 15.000 Ft készpénzes tétet bármely Age of the Gods Kaszinó nyerőgépen a promóciós időszak alatt.
  2. Fogadja el 30 ingyen pörgetését.
  3. Használja fel ingyen pörgetéseit bármely Age of the Gods Kaszinó nyerőgépen.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2019. november 29-én 09:00-tól (GMT) december 1-jén 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen a 30 ingyen pörgetésre, tegyen meg legalább 15.000 Ft készpénzt bármely Age of the Gods nyerőgépen a Kaszinóban a promóciós időszak alatt. A fogadási követelmény teljesítéséről egy játékon belüli promóciós üzenetben fogjuk tájékoztatni, amelyben lehetősége lesz az ingyen pörgetéseket elfogadni vagy elutasítani.
  3. Egyszerre csak egy fogadási követelménnyel rendelkező ajánlatot teljesíthet a Kaszinóban. A tétek csak akkor számítanak bele az ajánlat teljesítésébe, ha a korábbi ajánlat fogadási követelményeit már teljesítette.
  4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Igénylés

  1. A fogadási követelményt 2019. december 1-jén 23:59-ig (GMT) teljesítheti, és az ingyen pörgetéseket 2019. december 3-án 23:59-ig (GMT) fogadhatja el. Az ingyen pörgetések az elfogadás pillanatától számítva hét napig érvényesek. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.
  2. Az ingyen pörgetéseket felhasználhatja bármely Age of the Gods nyerőgépen a Kaszinóban. Elérhető játékok: Age of the Gods, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: Ruler of the Seas, Age of the Gods: Apollo Power, Age of the Gods: Mighty Midas, Age of the Gods: Rulers of Olympus, Age of the Gods: Medusa & Monsters, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Furious 4 és Age of the Gods: Fate Sisters.
  3. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy feljogosító játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
  4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és azok teljesítését követően az ingyen pörgetésekből származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

  1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  4. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 579 alkalommal