32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

bet365 Vegas: Mission Master

2020 ápr 20

Nyerjen részesedést a 2.590.000 Ft-ból. Április 23-án 09:00-tól 23:59-ig (angol idő).

Teljesítse az exkluzív küldetéseket és kerüljön fel a napi ranglistára, hogy pénzdíjat nyerhessen a napi 370.000 Ft összértékű nyereményalapból. Ellenőrizze a küldetéseket az alábbi táblázatban és teljesítse az adott nap feladatát, hogy esélye legyen akár 74.000 Ft-os díjat nyerni.

Bet365 Vegas Mission Master 1

Új küldetésben vehet részt minden nap 09:00-tól 23:59-ig (angol idő) 2020. április 20-án, 21-én, 22-én, 23-án, 24-én, 25-én és 26-án. Bármelyik napi küldetésben részt vehet anélkül, hogy egymást követő napokon játszana, illetve anélkül, hogy a promóció részeként részt venne bármely más napi küldetésben.

Így működik:

  1. Nyissa meg az alábbi táblázatban részletezett vonatkozó résztvevő játékot az adott napon és kattintson a jelentkezésre.
  2. Teljesítse a küldetés feladatát, hogy felkerüljön a napi ranglistára.
  3. Minél kevesebb pörgetésre van szüksége a feladat teljesítéséhez, annál jobb helyen végez a napi ranglistán.

Küldetések

A küldetések és dátumok részleteit megtekintheti az alábbi táblázatban.

Gyűjtsön 200 szkarabeuszt a Valley of the Gods játékban Április 20-án 09:00-tól 23:59-ig (angol idő) Valley of the Gods
Gyűjtsön 100 ingyen pörgetés szimbólumot az Orient Express játékban Április 21-én 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)  
Aktiválja az energy burst funkciót öt alkalommal a Nikola Tesla's Incredible Machine játékban Április 22-én 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)  
Gyűjtsön 25 scattert a The One Armed Bandit játékban Április 23-án 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)  
Szerezzen legalább három scattert és vegyen részt ingyen pörgetésekben a Champions of Rome játékban Április 24-én 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)  
Aktiváljon háromszor ingyen pörgetést az All Star Knockout játékban Április 25-én 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)  
Játsszon a kerékkel négyszer a Dr Fortuno játékban Április 26-án 09:00-tól 23:59-ig (angol idő)  

Az egyes résztvevő játékok funkcióival kapcsolatos információkhoz töltse be az adott nyerőgépet és nyissa meg a játék kifizetési táblázatát az információs ikonra kattintva.

Napi ranglista

Minél kevesebb pörgetésre van szüksége a feladat teljesítésére, annál jobb helyen végez a napi ranglistán.

A napi ranglista visszaáll alaphelyzetbe az egyes feljogosító időszakokban 09:00-kor (angol idő).

A teljes heti nyereményalap 2.590.000 Ft készpénz. A napi feljogosító időszakokban elérhető pénzdíjak összértéke 370.000 Ft, amely a következő módon oszlik szét:

Napi ranglísta díjak

Napi ranglista pozíciók Díj értéke
1. 74.000 Ft
2-4. 37.000 Ft
5-14. 7.400 Ft
15-74. 1.850 Ft


Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A promóciós időszakok 09:00-tól 23:59-ig (angol idő) tartanak 2020. április 20-án, 21-én, 22-én, 23-án, 24-én, 25-én és 26-án. Bármelyik napi küldetésben részt vehet anélkül, hogy egymást követő napokon játszana, illetve anélkül, hogy a promóció részeként részt venne bármely más napi küldetésben.
  2. Ahhoz, hogy részt tudjon venni az akcióban, nyissa meg a résztvevő játékot az adott napon a promóciós időszak alatt és válassza a jelentkezés gombot a játékban felugró ablakban. Amennyiben rákattint a lejelentkezés gombra, akkor nem vehet részt az aznapi promócióban.
  3. A minimális feljogosító tét értéke függhet a beállított pénznemtől vagy a résztvevő játékban elérhető nyerővonalaktól. Amennyiben a megjátszott tét nem számít feljogosító tétnek, a játék automatikusan értesíti.

Küldetések és napi ranglista

  1. A promóció naponta egy küldetést tartalmaz. Teljesítenie kell a vonatkozó nap küldetésének feladatát, hogy felkerüljön a napi ranglistára. A játékok és feladatok minden nap változnak.
  2. A résztvevő játékok és hozzájuk tartozó feladatok a következők:

Játékok és feladatok

Dátum Résztvevő játékok Feladatok
2020. április 20. Valley of the Gods Gyűjtsön 200 bármilyen színű szkarabeuszt
2020. április 21. Orient Express Gyűjtsön 100 ingyen pörgetés szimbólumot
2020. április 22. Nikola Tesla's Incredible Machine Aktiválja az energy burst funkciót öt alkalommal
2020. április 23. The One Armed Bandit Gyűjtsön 25 scattert az alapjátékban
2020. április 24. Champions of Rome Szerezzen legalább három scattert és vegyen részt ingyen pörgetésekben
2020. április 25. All Star Knockout Aktiváljon ingyen pörgetéseket három alkalommal
2020. április 26. Dr Fortuno Játsszon a kerékkel négyszer az alapjátékban
  1. Amikor első alkalommal teljesít egy küldetést, egy egyedi kódot adunk Önnek és ennek megfelelően helyezzük el a napi ranglistán. Ezt a kódot a játékkliens napi ranglista részén emeljük ki.
  2. Az adott napi ranglistahelyezését a feladatok teljesítéséhez szükséges pörgetések száma határozza meg. Minél kevesebb pörgetéssel teljesíti a feladatot, annál magasabb helyen végez azon a napi ranglistán, amelyben részt vesz. A napi promóciós időszak végén elfoglalt ranglista helyezése határozza meg a megszerezhető díj értékét. A napi ranglista megtekintéséhez töltse be a résztvevő játékot és nyomjon a Küldetések fülre.
  3. A ranglistahelyezését 60 másodpercenként frissítjük.
  4. A helyezésén folyamatosan javíthat a napi feljogosító időszakban, de az egyes napok napi ranglistájára csak egyszer kerülhet fel.
  5. Abban az esetben, ha két vagy több játékos is ugyanannyi pörgetésből teljesít egy küldetést, akkor az adott küldetést legelsőnek teljesítő játékos kapja meg a magasabb napi ranglista helyezést.
  6. Amennyiben már nem tud javítani a legjobb eredményén, a küldetés automatikusan újrakezdődik. Mindig a legjobb eredményét tartjuk meg.
  7. A küldetés újrakezdését manuálisan is elindíthatja 10 pörgetés után. Az újrakezdés gombot a játék kliensen találja meg.

Díjak

  1. A teljes nyereményalap 2.590.000 Ft készpénz. Az egyes napi feljogosító időszakokban elérhető pénzdíjak összértéke 370.000 Ft. Kérjük, tekintse meg a fenti napi ranglistát további információért.
  2. Az akció keretében szerzett díjakat készpénz formájában nyeri meg és a napi küldetés végét követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. A pénzdíját hét napon belül kell igényelnie a díj jóváírását követően. A pénzdíj igényléséhez nyissa meg az Ügyfelek oldalt, válassza ki az Elérhető ajánlatokat és kattintson az Igénylésre.
  3. Az akció több pénznemben is elérhető. A díjak a következő pénznemszorzókon alapulnak:

Pénznemszorzók

Bet365 Vegas Mission Master 3

Általános információ

  1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  2. Ez az ajánlat nem érhető el a következő országokban élő ügyfelek számára: Nicaragua, Panama, Puerto Rico és Venezuela.
  3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  4. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 641 alkalommal