32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

Bet365 Vegas: 3.000 Ft tétért 3.000 Ft jár

2015 márc 17

Fizess be/utalj át 6.000 forintot és fogadj legalább 3.000 Ft összegben március 17-én, kedden és szerezz egy fantasztikus 3.000 Ft-os bónuszt, amelyet felhasználhatsz a bet365 vegas mobiljátékain.

A bónusz igényléséhez mindössze add meg az ajánlat kódját, amelyet az Ügyfelek menü Elérhető ajánlatok részén igényelhetsz.

Számos izgalmas játék vár rád, szóval itt az idő, hogy belemélyeszd fogaid a vámpír témájú Blood Suckers játék nyereményeibe, majd szerezz akár 100 ingyenes pörgetést a Piggy Riches játékban!

bet365 vegas március17 promó

Kizárólag a Vegas - bet365 mobil oldalán tett tétek számítanak a bónuszra való jogosultság megszerzésénél és a fogadási feltételek teljesítésénél.

Az új játékosok egy 100%-os kezdő bónuszban is részesülhetnek a bet365 Vegas-nál, amely akár 30.000 forintot is jelenthet.

Játssz MOST!

Részvételi feltételek:

  1. Az akció 2015. március 17-én, kedden, angol idő szerint 00:00-tól, angol idő szerint 23:59-ig tart.
  2. A bónuszhoz a játékosoknak végre kell hajtaniuk egy minimum 6.000 Ft-os, egy összegű befizetést/átutalást. Kizárólag az első befizetés/átutalás számít feljogosítónak.
  3. Miután a játékos a promóció ideje alatt feltett 3.000 Ft tétet a kifizethető készpénz egyenlegéből a Vegas - bet365 mobil nyerőgépeire, a játékos jogosult lesz az ingyenes 3.000 Ft bónuszra, amely a Vegas - bet365 mobil nyerőgépein használható fel.
  4. Kizárólag a Vegas - bet365 mobil oldalán tett tétek számítanak a bónuszra való jogosultság megszerzésénél és a fogadási feltételek teljesítésénél.
  5. A játékosok csak egy ingyenes 3.000 Ft bónuszt igényelhetnek a promóciós időszak alatt.
  6. A bónusz kifizetéséhez az eredeti befizetés/tranzakció és a bónusz összegét 25 kell megjátszania. Megjegyzés: a bónuszösszegek előtt, a valódi számláján szereplő összegeket használjuk először.
  7. A következő játékokon megtett tétek nem számítanak bele a fogadási követelményekbe: Caribbean Stud Poker, Oasis Poker Pro, Red Dog, TXS Hold'em Pro, duplázós nyerőgépes játékok, duplázós Videópóker játékok és a Blackjack minden variációja, Baccarat, Casino Hold ‘Em, Rulett és Videópóker.
  8. A játékosoknak az első feljogosító befizetéstől, vagy átutalástól számított 30 napon belül kell igényelniük és teljesíteniük a bónusz megforgatási követelményit. Amennyiben nem teljesítik a bónusz megforgatási (rollover) követelményeit az említett 30 napon belül, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
  9. Ez az ajánlat nem érvényes Oroszországban, Dél-Koreában és Tajvanon élő ügyfeleinknek.
  10. Az ajánlatkódot 24 órával a promóció vége után írjuk jóvá a jogosult játékosok számláján. A 3.000 Ft bónusz az ajánlatkód megadása után lesz elérhető.
  11. Az ajánlat kódját a feljogosító tranzakciótól számított hét napon belül meg kell adni. Amennyiben az ajánlatkód megadása előtt igényel kifizetést vagy átutalást, a korábbi tranzakciók nem fognak beleszámítani a feljogosító feltételekbe vagy a rollover követelményekbe.
  12. Önnek egyszerre csak egy aktív bónusza lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
  13. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  14. Csak a valódi pénzes játékokon megtett fogadások/tétek számítanak bele a fogadási/megforgatási követelmények teljesítésébe.
  15. Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónuszegyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek. Kizárólag az eredeti befizetési egyenleg vagy az eredeti kifizetési egyenlegen szereplő összeg vehető fel.
  16. A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
  17. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
  18. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
  19. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
  20. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
  21. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
  22. A bet365 fenntartja a jogot a játékosok keresztnevének, becenevének és alias nevének felhasználására, bármilyen bajnokság eredményekkel, illetve promóciós bónuszokkal és Progresszív Jackpot nyertesekkel kapcsolatos bejelentésekhez.

Írta: Kaszinó Hírek

Megtekintve 1434 alkalommal