Bet365 kaszinó - Vasárnapi ingyen pörgetések mozgólépcső

Lépjen fel és szerezzen akár 50 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Vasárnapi Ingyen pörgetések mozgólépcső - 1

bet365 Kaszinó: Vasárnapi Mystery bónusz

2022 ápr 10

Játsszon a Live Spin a Win játékkal, hogy részesedést nyerhessen 300.000 Ft-ból hetente.

bet365 Vasárnapi Mystery bónusz 2022 02

Így működik:

 1. A bónuszkör 10 alkalommal aktiválódik minden promóciós időszak alatt a Live Spin a Win játék során.
 2. Ha egy bónuszkör aktiválódik, egy fogadási hely jelenik meg, miután elhelyezte tétjét a körre.
 3. Mindenki, aki legalább 300 Ft tétet rakott erre a fogadási helyre, egyenlő részesedést nyer 30.000 Ft készpénzből.

Egy bónusz szimbólum fog megjelenni a képernyőn, amely jelzi a bónuszkör aktiválódását. A pénzdíjakat a játékkör végén írják jóvá. Ha jogosult egy pénzdíjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Kattintson az elfogadásra, hogy pénzdíját jóváírják a számláján.

Jogosult játék: Spin-A-Win

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok vasárnaponként 14:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2022. április 10-től július 3-ig.
 2. Az akció kizárólag a Live Spin a Win játékon zajlik, amely az Élő Kaszinó lobbiban lesz elérhető.
 3. A bónuszkörök véletlenszerűen aktiválódnak 10 alkalommal az egyes promóciós időszakokban. A nyereményalap bónuszkörönként 30.000 Ft, a teljes nyeremény pedig 300.000 Ft egy promóciós időszakban. A bónuszkörökre nem vonatkozik előre meghatározott ütemterv.
 4. Ha egy bónuszkör aktiválódik, a következő fogadási helyek közül egy megjelenik a képernyőn: 1, 2, 5, 10, 20 és 40. Csak ezekre a helyekre feltett tétek lesznek jogosultak a bónuszkör pénzdíjaira.
 5. Egy 30.000 Ft értékű készpénzes nyereményalapot osztunk szét egyenlően minden egyes bónuszkörben minden olyan játékos között, akik 300 Ft vagy nagyobb értékben straight-up (egy szám) fogadást tettek a képernyőn megjelent fogadási helyre.
 6. Csak a Kaszinóból és az Élő Kaszinóból elérhető Live Spin a Win játékon megtett tétek számítanak bele ebbe az akcióba. A Sport oldalról, Játékok oldalról vagy a Póker szoftverből elindított Live Spin a Win játékon megtett tétek nem számítanak.
 7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Ha jogosult egy pénzdíjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Kattintson az elfogadásra, hogy a pénzdíjat jóváírjuk a számláján.
 2. Amennyiben bármilyen oknál fogva kilép a játékból még azelőtt, hogy el tudná fogadni vagy el tudná utasítani a pénzdíjat, a feljogosító játékkörtől számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja a pénzdíjat.
 3. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, lehetséges, hogy a jóváírás 48 órát is igénybe vesz a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
 4. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy egy játékos hány alkalommal nyerhet pénzdíjat a bónuszkörök során a promóciós időszak alatt.
 5. A pénzdíjára nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az összegeket saját belátása szerint veheti ki.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 233 alkalommal