Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Kaszinó: Új játékos bónusz

2023 okt 27

Fedezze fel a bet365 Kaszinót egy 100%-os Új játékos bónusszal akár 30.000 Ft értékben.

bet365 Kaszinó Új játékos bónusz 2022

Így működik:

  1. Fizessen be legalább 3.000 Ft értékben a Kaszinó - bet365 oldalra és válassza ki az Igénylés mezőt.
  2. A befizetése jogosult lesz egy azzal megegyező értékű 100%-os Új játékos bónuszra maximum 30.000 Ft értékben.
  3. Játssza meg a feljogosító befizetés és a bónusz összegét 20 alkalommal jogosult játékokon, hogy kifizethesse a „Bónuszösszegek” egyenlegét.

Ha a feljogosító befizetése alkalmával nem választja ki az ajánlatot, akkor ismét lehetősége lesz a bónusz igénylésére, amikor végrehajt egy újabb feljogosító befizetést.

A játékokat, amelyekkel játszhat a bet365 Kaszinó ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2023. november 30-án 10:59-ig (GMT) tart.
  2. A Kaszinó - bet365 befizetése (minimum 3.000 Ft) jogosult lesz egy azzal megegyező értékű 100%-os bónuszra maximum 30.000 Ft értékben. Ez a „feljogosító befizetése”.
  3. Ezt a bónuszt csak egyszer lehet igényelni és csak a Kaszinó oldalon tud vele játszani, a bónuszösszeg más terméken nem használható.
  4. Ausztriai ügyfelek nem vehetnek részt ebben az akcióban.
  5. A feljogosító befizetésekor ki kell választania az Igénylés mezőt.
  6. Ha a feljogosító befizetése alkalmával nem választja ki az ajánlatot, akkor ismét lehetősége lesz a bónusz igénylésére, amikor végrehajt egy újabb feljogosító befizetést.
  7. A bónuszösszeg a következő játékokon nem használható: bármelyik Élő krupiés játék, Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Galactic Streak, Gem Splash: Rainbows Gift, Ice Cave, Ishtar, Kingdoms Rise: Legend of Elvenstone, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Legend of Hydra, Midnight Wilds, Pyramid Valley, Savage Jungle, Shields of Rome, Stallion Strike, Streak of Luck, The Great Reveal, Tip Top Totems, Tip Top Totems PowerPlay Jackpot, Wild Lava. Kérjük, vegye figyelembe, hogy további játékokat adhatunk a listához, ha azok elérhetővé válnak a bet365 oldalon.
  8. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Bónusza kiváltása

  1. A bónusz és az abból származó nyeremények kifizetéséhez a feljogosító befizetése (30.000 Ft felső határral) és a bónusz együttes összegét a lenti táblázat szerint kell megjátszania a jogosult játékokon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy további játékokat adhatunk a lenti táblázathoz, ha azok elérhetővé válnak a bet365 oldalon:
Játékok Tét hozzájárulás Fogadási követelmény a bónusz kiváltásához
Minden játék (az alábbiakat kivéve) 100% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 120.000 Ft
Baccarat és 3 Card Brag (minden változat kivéve az élő krupiés) 25% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 480.000 Ft
Craps, rulett, Sic Bo és Stravaganza (minden változat, kivéve az Élő krupiés játékokat) 20% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 600.000 Ft
Blackjack, Casino Hold'em (minden változat, kivéve a Blackjack Switch, Blackjack Surrender és az Élő krupiés játékokat) 10% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 1.200.000 Ft
Minden Videópóker játék 5% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 2.400.000 Ft
Élő krupiés játékok, Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Galactic Streak, Gem Splash: Rainbows Gift, Hi-Lo, Ice Cave, Ishtar, Kingdoms Rise: Legend of Elvenstone, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Legend of Hydra, Midnight Wilds, Pyramid Valley, Savage Jungle, Shields of Rome, Stallion Strike, Streak of Luck, The Great Reveal, Tip Top Totems, Tip Top Totems PowerPlay Jackpot, Wild Lava vagy Videó nyerőgépek duplázós játékai. 0% N/A

  1. Azon rulett fogadások, amelyek lefedik az összes fogadási lehetőség több mint 67%-át, valamint az olyan Baccarat fogadások, amelyekkel a játékosra és az osztóra is fogadnak egyidejűleg, nem számítanak bele a bónusz fogadási követelmény teljesítésébe.
  2. Az egy játékkörre feltett fogadás nem haladhatja meg a bónusz 10%-át.
  3. Amennyiben a fogadási feltételeket a feljogosító befizetéstől számított 30 napon belül nem teljesíti, a Bónuszösszegeim egyenlege elveszik.
  4. A bónusz törlésével elveszíti a bónuszösszegeket és a bónuszból származó olyan nyereményeket, amelyek a játékon belüli nem teljesített bónuszkörökhöz vagy funkciókhoz kapcsolódnak. A bónusz törlése után lehetősége lehet a játékon belüli bónuszkörök és funkciók teljesítésére, azonban csak a készpénzzel finanszírozott tétekből származó nyereményeket írjuk jóvá az egyenlegén.

Kifizetés

  1. A feljogosító befizetése (30.000 Ft felső határral) feletti befizetését tetszés szerint kifizetheti, anélkül, hogy ez kihatással lenne erre az ajánlatra. Ezek az összegek a „Kivehető egyenlegén” szerepelnek, és onnan kifizethetőek.
  2. Amennyiben az a bónusz aktív, a befizetéseiből származó nyereményeket az „Összegeim” egyenlegén írjuk jóvá. Az Összegeim egyenlegét bármikor kifizetheti. Ugyanakkor a bónuszt és a Bónuszösszegeim egyenlegét eltávolítjuk, amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést az Összegeim egyenlegéről.

Általános információ

  1. Ezen feltételek az Általános szerződési feltételeinkkel együtt értendőek.
  2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentációt kérhet be, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  6. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 1214 alkalommal