Bet365 kaszinó - Játékok - Új játékos ajánlat: Három nap ingyen pörgetés

Szerezzen akár 60 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 - Három nap ingyen pörgetés 001

bet365 Kaszinó: Új játékos bónusz

2021 nov 24

Kezdje a játékot egy akár 30.000 Ft értékű Új játékos bónusszal a Kaszinóban.

A feljogosító befizetése során használja a Kaszinó új játékos ajánlatkódot és igényeljen egy 100%-os bónuszt.

bet365 Új játékos bónusz 2021.10.18. 02

Így működik:

 1. Fizessen be legalább 3.000 Ft értékben a Kaszinó - bet365 oldalra és válassza ki a Kaszinó új játékos ajánlatkódot.
 2. Nyisson meg egy játékot és fogadja el Új játékos bónuszát.
 3. Játssza meg a feljogosító befizetés és a bónusz összegét 20 alkalommal jogosult játékokon, hogy kifizethesse a „Bónuszösszegek” egyenlegét.

Ha a feljogosító befizetése alkalmával a Nincs bónusz opciót választja, akkor a számláján nem írják jóvá a bónuszt. Ugyanakkor ismét lehetősége lesz a bónusz elfogadására, amikor végrehajt egy újabb feljogosító befizetést.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Ez az Új játékos bónusz 2021. december 7-én 10:59 (GMT) után már nem igényelhető.
 2. A Kaszinó - bet365 befizetése (minimum 3.000 Ft) jogosult lesz egy azzal megegyező értékű 100%-os bónuszra maximum 30.000 Ft értékben. Ez a „feljogosító befizetése”.
 3. Ezzel a bónusszal csak a Kaszinó oldalon tud játszani, a bónuszösszeg más terméken nem használható.
 4. A következő országokban élő ügyfelek nem vehetnek részt ebben az akcióban: Albánia, Ausztria, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.
 5. Válassza ki a Kaszinó új játékos ajánlatkódot a feljogosító befizetése alkalmával. Amennyiben nem szeretné megkapni az Új játékos bónuszt, a Nincs bónusz opciót kell választania az ajánlatkód menüben.
 6. Ha a feljogosító befizetése alkalmával a Nincs bónusz opciót választja, a Kaszinó új játékos bónuszt továbbra is elfogadhatja, amikor végrehajt egy újabb feljogosító befizetést.
 7. Ezek az Új játékos bónusz részvételi feltételek azokra az ügyfelekre vonatkoznak, akik 2021. október 25-én 10:59 (GMT) után igényelték az ajánlatot. Amennyiben az említett dátum előtt igényelte az ajánlatot és szüksége lenne az Önre vonatkozó részvételi feltételekre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
 8. A bónuszösszeg a következő játékokon nem használható: Galactic Streak, Gem Splash: Rainbows Gift, Ice Cave, Ishtar, Kingdoms Rise: Legend of Elvenstone, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Legend of Hydra, Midnight Wilds, Pyramid Valley, Savage Jungle, Shields of Rome, Space Digger, Stallion Strike, Streak of Luck, Suicide Squad, The Great Reveal, Tip Top Totems, Tip Top Totems PowerPlay Jackpot, Wild Gambler 2: Arctic Adventure, Wild Lava. Kérjük, vegye figyelembe, hogy további játékokat adhatunk a listához, ha azok elérhetővé válnak a bet365 oldalon.
 9. Ezt a bónuszt legfeljebb egyszer lehet igényelni.
 10. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Bónusza kiváltása

 1. A bónusz és az abból származó nyeremények kifizetéséhez a feljogosító befizetése (30.000 Ft felső határral) és a bónusz együttes összegét 20 alkalommal kell megjátszania a jogosult játékokon.
 2. A Kaszinó új játékos bónuszt csak a Kaszinó terméken teljesítheti. A fogadási feltételek teljesítésébe nem minden játék számít bele, illetve a különböző játékok eltérő mértékben számíthatnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy további játékokat adhatunk a lenti táblázathoz, ha azok elérhetővé válnak a bet365 oldalon:
Játékok Tét hozzájárulás Fogadási követelmény a bónusz kiváltásához
Minden játék (az alábbiakat kivéve) 100% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 120.000 Ft
Baccarat és 3 Card Brag (minden változat, kivéve az Élő krupiés játékokat) 25% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 480.000 Ft
Rulett, Age of the Gods: Spin a Win és Sic Bo (minden változat, kivéve az Élő krupiés játékokat) 20% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 600.000 Ft
Blackjack, Caribbean Stud Poker, Heads Up Hold’em és Casino Hold'em (minden változat kivéve a Blackjack Switch, Blackjack Surrender és élő krupiés) 10% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 1.200.000 Ft
Minden Videópóker játék 5% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 20 = 2.400.000 Ft
Minden Élő krupiés játék, Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Galactic Streak, Gem Splash: Rainbows Gift, Ice Cave, Ishtar, Kingdoms Rise: Legend of Elvenstone, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Scorching Clouds, Legend of Hydra, Midnight Wilds, Pyramid Valley, Savage Jungle, Shields of Rome, Space Digger, Stallion Strike, Streak of Luck, Suicide Squad, The Great Reveal, Tip Top Totems, Tip Top Totems PowerPlay Jackpot, Wild Gambler 2: Arctic Adventure, Wild Lava, Videópóker és Videó nyerőgépek duplázós játékai. 0% N/A

 1. A minimális kockázattal járó fogadások a rulett minden változatán (amely alatt azt értjük, amikor a fogadásokat oly módon teszik meg bármely játékra, hogy azzal a fogadási lehetőségek lefedettsége túllépi az összes fogadási lehetőség 67%-át), és a Baccarat minden változatán (amely alatt azt értjük, hogy a játékosra és az osztóra is fogad egyidejűleg), nem számítanak bele a bónusz fogadási követelmény teljesítésébe.
 2. Az egy játékkörre feltett fogadás nem haladhatja meg a bónusz 10%-át.
 3. Amennyiben a fogadási feltételeket a feljogosító befizetéstől számított 30 napon belül nem teljesíti, a Bónuszösszegeim egyenlege elveszik.

Kifizetés

 1. A feljogosító befizetése (30.000 Ft felső határral) feletti befizetését tetszés szerint kifizetheti, anélkül, hogy ez kihatással lenne erre az ajánlatra. Ezek az összegek a „Kivehető egyenlegén” szerepelnek, és onnan kifizethetőek.
 2. Amennyiben az a bónusz aktív, a befizetéseiből származó nyereményeket az "Összegeim" egyenlegén írjuk jóvá. Az Összegeim egyenlegét bármikor kifizetheti. Ugyanakkor a bónuszt és a Bónuszösszegeim egyenlegét eltávolítjuk, amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést az Összegeim egyenlegéről.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentációt kérhet be, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 3. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy az ajánlatot több mint egyszer közvetve vagy közvetlenül ugyanaz a személy vagy ügyfelek csoportja igényelte, akkor visszavonhat bármilyen vagy minden ajánlatot az adott ügyféltől vagy ügyfelek csoportjától és/vagy érvényteleníthet a bónuszból megtett bármely fogadást és eltávolíthatja az ezekből származó nyereményeket.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 517 alkalommal