Bet365 kaszinó - Játékok - Új játékos ajánlat: Öt nap ingyen pörgetés

Szerezzen akár 100 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 - Három nap ingyen pörgetés 001

bet365 Kaszinó: Szent Patrik 7.500.000 Ft Élő Kaszinó sorsolás

2022 márc 14

Vegyen részt és szerezzen jegyeket egy pénzdíj sorsolásra, ahol a fődíj 1.500.000 Ft.

bet365 Szent Patrik Élő Kaszinó sorsolás 2022 02

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon válogatott Élő Kaszinó játékokon a promóciós időszak alatt.
 2. Szerezzen egy sorsjegyet minden 3.000 Ft tétért.
 3. 7.500.000 Ft nyerhető a pénzdíj sorsoláson.

A jogosult játékokat a bet365 Kaszinó ajánlatának oldalán tekintheti meg.

A nyereménysorsolást 2022. március 21-én, hétfőn tartják. A díjakat az alábbi táblázatban részletezzük.

Nyereménysorsolás táblázat

Pénzdíjak száma Pénzdíj összege
1 1.500.000 Ft
1 750.000 Ft
1 300.000 Ft
5 150.000 Ft
20 30.000 Ft
30 22.500 Ft
75 15.000 Ft
300 6.000 Ft
Összesen: 433 nyeremény Összesen: 7.500.000 Ft


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2022. március 14-én 00:00-tól (GMT) 2022. március 20-án 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Jelentkeznie kell ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson. Minimum 3.000 Ft készpénzes tétet kell megtennie Élő Kaszinó játékokon - kivéve az Élő kaszinó nyerőgépeket és az Élő Hi-Lo játékot -, hogy egy jegyet szerezzen a nyereménysorsolásra. Kizárólag a Kaszinóban és az Élő Kaszinóban megtett tétek számítanak bele a teljesítésbe, az összes egyéb tét - beleértve a Sport, Játékok, Bingó vagy a Póker kliensen (ahol elérhető) keresztül indított Élő Kaszinó játékokon megtett tétet - nem számít bele a teljesítésbe. Ezt követően egy plusz jegyet kap a jogosult Élő Kaszinó játékokon megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért, maximum 500 jegyig.
 3. Amennyiben a promóciós időszak utolsó napján 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor az adott promóciós időszak alatti összes játék jogosultnak számít.
 4. A minimális kockázattal járó fogadások a rulett minden változatán (amely alatt azt értjük, amikor a fogadásokat oly módon teszik meg bármely játékra, hogy azzal a fogadási lehetőségek lefedettsége túllépi az összes fogadási lehetőség 67%-át), és a Baccarat minden változatán (amely alatt azt értjük, hogy a játékosra és az osztóra is fogad egyidejűleg), nem számítanak bele a jegyek gyűjtésébe.
 5. Maximum 500 jegyet szerezhet a promóciós időszak alatt.
 6. Maximum egy pénzdíjat nyerhet a sorsoláson.
 7. Összesen 7.500.000 Ft készpénz érhető el, a maximum díj pedig 1.500.000 Ft. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a nyereménysorsolás táblázatot fent.
 8. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. A díjakat a promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A díjakat készpénzként írjuk jóvá és hét nap áll rendelkezésére az elfogadásukhoz. A pénzdíj elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 2. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. Továbbá elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok vagy tétek kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 4. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 335 alkalommal