Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Kaszinó: Sport vetélkedő - élő kvíz

2020 nov 2

Két esély, hogy részesedést nyerjen 150.000 Ft-ból!

November 3., kedd

Tesztelje a sporttudását és nyerjen egy pénzdíjat, ha minden kérdésre helyesen válaszol az Élő kvíz fordulóban. Két forduló érhető el, és az indulási lehetőség ingyenes.

bet365 Sport kvíz - Élő 001

Így működik:

  1. Nyissa meg az Élő Kaszinó lobbit az Élő kvíz szobához.
  2. Az első forduló 18:00-kor (GMT), a második forduló 20:00-kor (GMT) kezdődik.
  3. Válaszoljon helyesen mind a 10 kérdésre a sport témájú Élő kvíz fordulóban.
  4. A 10 kérdésre helyesen válaszoló játékosok mindegyike egyenlő részesedést nyer a 150.000 Ft készpénzes nyereményalapból.

Mind a két fordulóban részt vehet, így két esélye lehet a nyerésre. A kérdések feleletválasztósak, és ki kell választania egy választ a határidőn belül. Csak a végső válasza kerül elfogadásra. A szoba az egyes fordulók kezdete előtt egy órával nyit.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az Élő kvíz fordulók 2020. november 3-án 18:00-kor (GMT) és 20:00-kor (GMT) kezdődnek. Amennyiben nem tartózkodik a szobában, amikor a forduló kezdődik, nem vehet részt.
  2. Az Élő kvíz szobához az egyes Élő kvíz fordulók kiírt kezdési időpontját megelőző egy órával férhet hozzá az Élő Kaszinó lobbiján keresztül.
  3. Ahhoz, hogy játszhasson az egyes Élő kvíz fordulókban, az Élő kvíz szobában kell tartózkodnia, mielőtt a játékvezető felteszi az első kérdést.
  4. Egy Élő kvíz forduló 10 feleletválasztós kérdésből áll, melyeket játékvezető tesz fel, illetve ezek a kérdések a képernyőn is láthatóak lesznek.
  5. Az Élő kvíz forduló 10 kérdésére helyesen válaszoló játékosok mindegyike egyenlő részesedéshez jut a 150.000 Ft nyereményalapból. Nem jut nyereményhez, ha 10-nél kevesebb kérdésre válaszol csak helyesen.
  6. Egy kérdés megválaszolásához válasszon a feleletválasztós lehetőségek közül az Élő kvíz szobában. Miután a kijelölt idő eltelt, a kiválasztott feleletet elfogadjuk.
  7. Helyesen kell válaszolnia a kérdésre ahhoz, hogy a következő kérdésre lépjen. Ha nem válaszol helyesen, kiesik.
  8. Ha Ön marad az egyetlen játékos az utolsó kérdés előtt, továbbra is mind a 10 kérdésre helyesen kell válaszolnia, hogy megkapja a díját.
  9. Ha a kérdésre nem válaszol 10 másodpercen belül, akkor már nem folytathatja az aktuális Élő kvíz fordulót.
  10. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. A díjak pénzdíjak, és azokat automatikusan jóváírjuk.
  2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
  3. Minden kérdésre helyesen kell válaszolnia az Élő kvíz fordulóban, hogy egy egyenlő részhez jusson a nyereményalapból. A garantált minimum pénzdíj 300 Ft.
  4. Ha egyik játékos sem válaszol helyesen az összes kérdésre az első Élő kvíz fordulóban, akkor a nyereményalap átkerül a második Élő kvíz fordulóba. Ha a fent részletezett Élő kvíz fordulóban nincsenek nyertesek, akkor a nyereményalapot már nem viszik tovább.

Általános információ

  1. A valutaösszegeket kiszámolása naponta történik élő árfolyamok alapján és a bet365 saját belátása szerint.
  2. A bet365 bármilyen ingyen bónuszt eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 983 alkalommal