32Red - Húzz hasznot a 64 másodpercig tartó ingyen pörgetésekből

Töltsd fel a számlád szerdán vagy csütörtökön és élvezd ki ennek a gyümölcsét hétvégén.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Red32 Korlátlan Ingyen Pörgetések - 2024.04

bet365 Kaszinó: Rugby Spinner

2023 szept 7

Tippelje meg a helyes eredményt és játsszon ingyen pörgetésekért.

bet365 - Rugby Spinner - 2023.09. - 002

MérkőzésPromóciós időszakÍrország nyerRománia nyer
Írország v Románia Kezdés: 2023.09.07 09:00 (GMT)
Lezárás: 2023.09.09 13:30 (GMT)
10 pörgetés 30 pörgetés

Így működik:

 1. Tippelje meg a kiemelt mérkőzés eredményét.
 2. Tegyen meg 7.500 Ft készpénzt jogosult Kaszinó nyerőgépeken a promóciós időszakban.
 3. Nyerjen ingyen pörgetéseket, ha helyesen tippeli meg az eredményt.

Az ingyen pörgetéseket a kiemelt mérkőzés végét követő 72 órán belül írják jóvá. Az ingyen pörgetései elfogadásához nyisson meg egy jogosult játékot a Kaszinóban, például a kiemelt nyerőgépet: 'Green Wizard' és kattintson az Elfogadásra.

A jogosult játékokat az ingyen pörgetésekhez a bet365 Kaszinó ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2023. szeptember 7-én 09:00-tól (GMT) szeptember 9-én 13:30-ig (GMT) tart.
 2. A mérkőzés eredményére vonatkozó tippeket csak a promóciós időszak alatt lehet megtenni. Ahhoz, hogy a tippje jogosult legyen, legalább 7.500 Ft készpénzt kell feltennie jogosult Kaszinó nyerőgépeken a promóciós időszak vége előtt.
 3. A jogosult Kaszinó játékok a tétkövetelmények teljesítéséhez és az ingyen pörgetések felhasználásához a következők: Age of the Gods, Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods Norse: Gods and Giants, Age of the Gods Norse: Norse Legends, Blue Wizard, Golden Macaque, Kingdoms Rise: Chasm of Fear, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Shadow Queen, Tundra Wolf és Wild Linx.
 4. Csak egyszer tippelheti meg a kiemelt mérkőzés eredményét. Csak ennek az oldalnak a felső részén lehet megtenni a tippeket. Be kell lépnie a Kaszinó számlájába, hogy tippelni tudjon. Amennyiben jóváhagyta a tippjét, azt már nem lehet módosítani.
 5. A tippek a 80 perces játékidő utáni végeredményre vonatkoznak. Ebbe beleszámít a sérülések miatti és a bíró általi hosszabbítás.
 6. Amennyiben a kiemelt mérkőzést bármely okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem játsszák le teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket teljesítő játékosoknak (akik tippeltek a mérkőzésre és tétjüket elhelyezték) 10 ingyen pörgetést írunk jóvá a Kaszinó számlájukon.
 7. Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Akciók részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetések az oldal tetején található táblázatnak megfelelően lehet megnyerni és azokat a kiemelt mérkőzés végét követő 72 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 3. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott jogosult játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi, szabályozási vagy technikai okokból.
 7. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 308 alkalommal