888 kaszinó - Hétfői ingyenes pörgetések

Indítsd a hetet 10 és 100 közötti ingyenes pörgetéssel.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

888casino - Hétfői ingyen pörgetések 2022

bet365 Kaszinó: Pénteki kvízmesterek

2022 júl 7

Tesztelje általános ismereteit egy ingyen játszható Élő kvíz fordulóban, hogy részesedést nyerhessen 300.000 Ft-ból.

bet365 - Pénteki kvízmesterek 2022.04.-2

Így működik:

 1. Nyissa meg az Élő Kaszinó lobbit az Élő kvíz szobához.
 2. Az általános ismeretek témájú forduló minden pénteken 18:00-kor (GMT) kezdődik.
 3. Válaszoljon helyesen mind a 10 kérdésre – a részvétel ingyenes.
 4. A 10 kérdésre helyesen válaszoló játékosok mindegyike egyenlő részesedést nyer a 300.000 Ft készpénzes nyereményalapból.

A kérdések feleletválasztósak, és a rendelkezésre álló időn belül ki kell választania egy választ. Csak a végső válasza kerül elfogadásra. A szobák az egyes fordulók kezdete előtt egy órával nyitnak.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az Élő kvíz fordulók minden pénteken 18:00-kor (GMT) kezdődnek 2022. július 8-tól szeptember 30-ig. Amennyiben nem tartózkodik a szobában, amikor a forduló kezdődik, nem vehet részt.
 2. Az Élő kvíz szobába az egyes Élő kvíz fordulók kiírt kezdési időpontját megelőző egy órában juthat be az Élő Kaszinó lobbiján keresztül.
 3. Ahhoz, hogy játszhasson az egyes Élő kvíz fordulókban, az Élő kvíz szobában kell tartózkodnia, mielőtt a játékvezető felteszi az első kérdést.
 4. Egy Élő kvíz forduló 10 feleletválasztós kérdésből áll, melyeket játékvezető tesz fel, illetve ezek a kérdések a képernyőn is láthatóak lesznek.
 5. Az Élő kvíz forduló 10 kérdésére helyesen válaszoló játékosok mindegyike egyenlő részesedéshez jut a 300.000 Ft nyereményalapból. Nem jut nyereményhez, ha 10-nél kevesebb kérdésre válaszol csak helyesen.
 6. Egy kérdés megválaszolásához válasszon a feleletválasztós lehetőségek közül az Élő kvíz szobában. Miután a kijelölt idő eltelt, a kiválasztott feleletet elfogadjuk.
 7. Helyesen kell válaszolnia a kérdésre ahhoz, hogy a következő kérdésre lépjen. Ha nem válaszol helyesen, kiesik.
 8. Ha Ön marad az egyetlen játékos az utolsó kérdés előtt, továbbra is mind a 10 kérdésre helyesen kell válaszolnia, hogy megkapja a díját.
 9. Ha a kérdésre nem válaszol 10 másodpercen belül, akkor már nem folytathatja az aktuális Élő kvíz fordulót.
 10. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. A díjak pénzdíjak, és azokat automatikusan jóváírjuk.
 2. Amennyiben bármilyen oknál fogva kilép a játékból még azelőtt, hogy el tudná fogadni vagy el tudná utasítani a pénzdíjat, a feljogosító játékkörtől számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja a pénzdíjat.
 3. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
 4. Minden kérdésre helyesen kell válaszolnia az Élő kvíz fordulóban, hogy egy egyenlő részhez jusson a nyereményalapból. A garantált minimum pénzdíj 300 Ft.
 5. Ha egyik játékos sem válaszol helyesen az összes kérdésre az első hét Élő kvíz fordulójában, akkor a nyereményalap átkerül a második hét Élő kvíz fordulójába, és így tovább. Ha az utolsó heti Élő kvíz fordulóban sincsenek nyertesek, akkor a nyereményalap már nem kerül átvitelre.

Általános információ

 1. A valutaösszegek kiszámolása naponta történik élő árfolyamok alapján, a bet365 saját belátása szerint.
 2. A bet365 bármilyen ingyen bónuszt eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 220 alkalommal