Bet365 Vegas - Akár 50 ingyen pörgetés Új játékos ajánlat

Próbálja ki a Vegas - bet365 oldalt az Új játékos ajánlattal.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Vegas 50 ingyen pörgetés

bet365 Kaszinó: Nyertes jegy

2020 júl 6

Szerezze meg jegyét, hogy ingyen pörgetéseket nyerhessen.

Vegyen részt hétfőnként júliusban.

bet365 Nyertes jegy

Játsszon nyerőgépekkel a Kaszinóban minden hétfőn, hogy 10 ingyen pörgetést nyerhessen a 15.000 ingyen pörgetésből álló fantasztikus heti nyereményalapból.

Így működik:

 1. Jelentkezzen és nyissa meg kedvenc nyerőgépét.
 2. Tegyen meg min. 3.000 Ft-ot, hogy megkapja sorsjegyét.
 3. 10 ingyen pörgetést nyerhet minden héten.

Legfeljebb egy sorsjegyet szerezhet promóciós időszakonként. 1.500 játékos kap egyenként 10 ingyen pörgetést hetente, amiket remek játékokon lehet felhasználni.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok 2020. július 6-án, 13-án, 20-án és 27-én 00:00-tól 23:59-ig (GMT) tartanak.
 2. Ahhoz, hogy részt vehessen, jelentkeznie kell az akcióra, amelyet bármikor megtehet. Az akció során csak egyszer kell jelentkeznie.
 3. Ahhoz, hogy egy sorsjegyet szerezzen, meg kell tennie 3.000 Ft tétet a Kaszinóban a promóciós időszak alatt. Csak a nyerőgépeken megtett készpénzes tétek számítanak bele az akcióba.
 4. Legfeljebb egy sorsjegyet szerezhet promóciós időszakonként.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Igénylés

 1. Összesen 15.000 ingyen pörgetés érhető el az egyes heti nyereménysorsolásokon. 1.500 játékos kap egyenként 10 ingyen pörgetést.
 2. A nyereménysorsolás és a nyeremények jóváírása a feljogosító időszakok vége után 48 órán belül történik meg.
 3. A díjakat ingyen pörgetésként írjuk jóvá és hét nap áll rendelkezésére az elfogadásukhoz. Az elfogadáshoz be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 4. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetések felhasználására. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 5. Az ingyen pörgetéseket csak a következő játékokon használhatja fel: Age of the Gods, Age of the Gods: Epic Troy, Age of the Gods: God of Storms, AP McCoy: Sporting Legends, Gem Heat, Kingdoms Rise: Forbidden Forest, Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss és Kingdoms Rise: Sands of Fury.
 6. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. Továbbá elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 2. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 52 alkalommal