Bet365 kaszinó - Játékok: Keddi Nyerőgépek harca

Nyerjen az 5.000 ingyen pörgetésből.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Keddi Nyerőgépek harca 2022.07 - 01

bet365 Kaszinó: Mega Fire Blaze Roulette bónuszkörök

2022 jún 15

Játsszon, hogy kivehesse részét a több mint 230.000$-ból.

Lépjen be az Élő Kaszinóba és csatlakozzon a Live Mega Fire Blaze Roulette szobában, hogy egy extra nyerési lehetőséghez jusson válogatott pörgetéseken. 777$ készpénzből nyerhet részesedést a napi hat bónuszkör mindegyike során, amelyek 16:00-kor (GMT) kezdődnek minden nap 2022. június 15. és augusztus 3. között.

bet365 Mega Fire Blaze 2022.06 - 002

Így működik:

 1. A Mega Fire bónuszkör hat alkalommal aktiválódik az egyes napi promóciós időszakokban a Live Mega Fire Blaze Roulette játék során.
 2. Ha egy Mega Fire bónuszkör aktiválódik, egy fogadási hely jelenik meg, miután elhelyezte tétjét a következő körre.
 3. Mindenki, aki legalább 1$ tétet rakott erre a fogadási helyre, egyenlő részesedést nyer 777$ készpénzből.

Egy bónuszszimbólum fog megjelenni a képernyőn, amely jelzi a Mega Fire bónuszkör aktiválódását. A pénzdíjakat a játékkör végén írják jóvá. Ha jogosult egy pénzdíjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Kattintson az elfogadásra, hogy a pénzdíját jóváírhassák számláján.

Minden nyeremény USD pénznemben jelenik meg. A nyereményalapból való részesedést a nyertes játékosoknak a számlájuk szerinti pénznemben fizetik ki a kifizetés napján alkalmazott árfolyamon.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2022. június 15-én 16:00-tól (GMT) 2022. augusztus 3-án 22:00-ig (GMT) tart. A Mega Fire bónuszkörök a napi promóciós időszakok alatt 16:00-tól (GMT) 22:00-ig (GMT) lesznek aktívak.
 2. A Mega Fire Blaze bónuszkörök ajánlat teljes lebontását és a szervező részvételi feltételeit megtalálja itt.
 3. A promóció kizárólag a Live Mega Fire Blaze Roulette játékra vonatkozik, amely az Élő Kaszinó lobbiban lesz elérhető.

bet365 Mega Fire Blaze 2022.06 - 003

 1. A Mega Fire bónuszkörök véletlenszerűen aktiválódnak naponta hat alkalommal a promóciós időszakban. A bónuszkörökre nem vonatkozik előre meghatározott ütemterv.
 2. Ha egy Mega Fire bónuszkör aktiválódik, véletlenszerű fogadási helyek jelennek meg a képernyőn. Csak az ezekre a fogadási helyekre megtett straight-up (egy szám) fogadások jogosultak a Mega Fire bónuszkör pénzdíjra.
 3. Egy 777$ értékű készpénzes nyereményalapot osztunk szét egyenlően minden egyes Mega Fire bónuszkörben minden olyan játékos között, aki legalább 1$ (vagy annak megfelelő valuta) értékben straight-up (egy szám) fogadást tett a képernyőn megjelent fogadási helyre. Ezen pozíciók hirdetett kifizetései nem érvényesek a készpénzes díjakra.
 4. Csak a Kaszinóból és az Élő Kaszinóból elérhető Live Mega Fire Blaze Roulette játékon megtett tétek jogosultak erre az akcióra. A Sport oldalról, Játékok oldalról vagy a Póker szoftverből elindított Live Mega Fire Blaze Roulette asztalokon megtett tétek nem számítanak.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Ha jogosult egy pénzdíjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Kattintson az elfogadásra, hogy pénzdíjat jóváírjuk a számláján. Hét nap áll a rendelkezésére, hogy a pénzdíját elfogadja.
 2. Minden díj amerikai dollárban (USD) fog megjelenni. A nyertes játékosok nyereményalapból való részesedése a számlájuk szerinti pénznemben kerül kifizetésre a kifizetés napján alkalmazott árfolyamon.
 3. Amennyiben bármilyen oknál fogva kilép a játékból még azelőtt, hogy el tudná fogadni vagy el tudná utasítani a pénzdíjat, a feljogosító játékkörtől számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja a pénzdíjat.
 4. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
 5. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy egy játékos hány alkalommal nyerhet pénzdíjat a Mega Fire bónuszkörök során a promóciós időszak alatt.
 6. A pénzdíjakra nem vonatkozik fogadási követelmény.

Általános információ

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 3. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 4. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 5. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 161 alkalommal