Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Kaszinó: Legyen Ön is Milliomos! Élő kvíz

2022 jan 19

Játsszon ingyen és nyerjen részesedést 45.000€-ból.

bet365 Legyen Ön is Milliomos 2022 01S

Így működik:

  1. Nyissa meg az Élő Kaszinó lobbit az Élő kvíz szobába való belépéshez.
  2. Az általános ismeretek tematikájú fordulók 18:00-kor (GMT) és 22:00-kor (GMT) kezdődnek naponta, és használhatja az "50:50" és a "Közönség" mentőöveket!
  3. Válaszoljon mind a 15 kérdésre helyesen, hogy egyenlő részesedést nyerjen a vonatkozó nyereményalapból.

A kérdések feleletválasztósak, és a rendelkezésre álló időn belül ki kell választania egy választ. Csak a végső válasza kerül elfogadásra. A szoba mindvégig nyitva lesz, ahhoz, hogy játszhasson az egyes Élő kvíz fordulókban, az Élő kvíz szobában kell tartózkodnia, mielőtt a játékvezető felteszi az első kérdést.

További részleteket a Legyen Ön is milliomos! Élő kvíz időpontjairól, kezdési időről és a nyereményalapról az alábbiakban olvashat:

DátumJáték időpontja (GMT)Nyereményalap

2022.01.19. - 2022.02.17.
18:00
22:00
500€
1.000€

 

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A Legyen Ön is Milliomos! Élő kvíz fordulók 18:00-kor (GMT) és 22:00-kor (GMT) naponta kerülnek megrendezésre 2022. január 19-től február 17-ig. Amennyiben nem tartózkodik a szobában, amikor a forduló kezdődik, nem vehet részt.
  2. A promóció ingyenes. Az Élő kvíz szobába az Élő Kaszinó lobbiján keresztül léphet be.
  3. Helyesen kell válaszolnia a kérdésre ahhoz, hogy a következő kérdésre lépjen. Ha nem válaszol helyesen, kiesik. Az élő kvízforduló 15 kérdésére helyesen válaszoló játékosok mindegyike egyenlő részesedéshez jut a nyereményalapból. Ha Ön marad az egyetlen játékos az utolsó kérdés előtt, továbbra is mind a 15 kérdésre helyesen kell válaszolnia, hogy megkapja a díját.
  4. Az élő kvíz kérdések a következő nyelveken lesznek elérhetők: angol, görög, spanyol, olasz és portugál.
  5. A díjsorsolások részleteit és a szervező részvételi feltételeit megtalálja itt.
  6. Ahhoz, hogy játszhasson az egyes élő kvízfordulókban, az Élő kvíz szobában kell tartózkodnia, mielőtt a műsorvezető felteszi az első kérdést. Egy élő kvízforduló 15 feleletválasztós kérdésből áll, melyeket műsorvezető tesz fel, illetve ezek a kérdések a képernyőn is láthatóak lesznek.
  7. Ha a kérdésre nem válaszol 15 másodpercen belül, akkor már nem folytathatja az aktuális Élő kvízfordulót. Egy kérdés megválaszolásához válasszon a feleletválasztós lehetőségek közül az Élő kvíz szobában. Miután a kijelölt idő eltelt, a kiválasztott feleletet elfogadjuk.
  8. Az egyes Élő kvíz fordulók kezdete előtt a házigazda bejelenti, hogy milyen típusú "mentőövek" lesznek alkalmazandók, ha lesznek ilyenek. A mentőövek a következők: "50:50" vagy "Közönség". Az "50:50" mentőöv két lehetséges választ jelöl ki, amelyek közül az egyik a helyes. A "Közönség" mentőöv megjeleníti az aktuális válaszokat a többi játékos választásán alapuló valószínűségekkel.
  9. A következő országokban élő ügyfelek nem vehetnek részt ebben az akcióban: Azerbajdzsán, Bermuda, Kamerun, Kolumbia, Guinea, Lettország, Mali, Mozambik, Sierra Leone, Szingapúr és Ukrajna.
  10. A 18:00-kor (GMT) kezdődő Élő kvíz fordulók nyereményalapja 500€, a 22:00-kor (GMT) kezdődő Élő kvíz fordulók nyereményalapja 1.000€. A Legyen Ön is Milliomos! Élő kvíz ajánlat teljes nyereményalapja 45.000€.
  11. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. Ha jogosult egy pénzdíjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Készpénzes nyereményét a számláján írjuk jóvá. Abban az esetben, ha egyik játékos sem nyeri meg a játékot, a nyereményalap továbbgördül és hozzáadódik a következő játék közös nyereményalapjához.
  2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, lehetséges, hogy a jóváírás 48 órát is igénybe vesz a vonatkozó Élő kvízforduló végétől számítva.
  3. Minden díj euro pénznemben lesz feltüntetve. A nyerő játékosok nyereményrészesedése a számlájuk szerinti pénznemben kerül kifizetésre a kifizetés napján alkalmazott, a www.oanda.com oldalon található árfolyamon.
  4. A pénzdíjakra nem vonatkozik fogadási követelmény.

Általános információ

  1. Ez egy kereskedelmi promóció, amely a részt vevő weboldalak minden tagja számára elérhető több területen. Minden nyereményalapot egyenlő arányban osztunk fel az összes olyan résztvevő között, aki helyesen válaszol minden kérdésre, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 649 alkalommal