32Red - Húzz hasznot a 64 másodpercig tartó ingyen pörgetésekből

Töltsd fel a számlád szerdán vagy csütörtökön és élvezd ki ennek a gyümölcsét hétvégén.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Red32 Korlátlan Ingyen Pörgetések - 2024.04

bet365 Kaszinó: Küzdelem tippelő

2023 aug 24

Tippelje meg a győztest és játsszon, hogy ingyen pörgetéseket szerezzen.

bet365 - Küzdelem tippelő - 2023.08.24 - 02

KüzdelemPromóciós időszakUsyk nyerDubois nyer
Oleksandr Usyk v Daniel Dubois Kezdés: 2023.08.24 09:00 (GMT)
Lezárás: 2023.08.26 22:00 (GMT)
10 pörgetés 30 pörgetés

Így működik:

 1. Tippelje meg a kiemelt küzdelem nyertesét.
 2. Játsszon meg 7.500 Ft készpénzt jogosult Kaszinó nyerőgépeken a promóciós időszak alatt.
 3. Nyerjen ingyen pörgetéseket, ha eltalálja a győztest.

Az ingyen pörgetéseket a kiemelt küzdelem végét követő 72 órán belül írják jóvá. Az ingyen pörgetései elfogadásához nyisson meg egy jogosult játékot, például Football! Cash Collect és kattintson az Elfogadásra.

A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult Kaszinó nyerőgépeket a bet365 Kaszinó ajánlatának oldalán tekintheti meg.


Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszak 2023. augusztus 24-én 09:00-tól (GMT) augusztus 26-án 00:00-ig (GMT) tart.
 2. A kiemelt mérkőzésre vonatkozó tippeket csak a promóciós időszak alatt lehet megtenni. Ahhoz, hogy a tippje jogosult legyen, legalább 7.500 Ft készpénzt kell feltennie Kaszinó nyerőgépeken a promóciós időszak vége előtt.
 3. Csak egyszer tippelhet. Csak ennek az oldalnak a felső részén lehet megtenni a tippeket. Be kell lépnie a Kaszinó számlájába, hogy tippelni tudjon. Amennyiben jóváhagyta a tippjét, azt már nem lehet módosítani.
 4. A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult Kaszinó nyerőgépek a következők: Age of the Gods: Maze Keeper, Age of the Gods: Wheels of Olympus, Amazing Factory, Bucaneer Bells, Football Cash Collect, Green Wizard, Hit Bar, Qin's Empire: Caishen's Temple, Qin's Empire: Celestial Guards és SP: Roberto Carlos.
 5. A küzdelem győztesének helyes megtippelésért járó ingyen pörgetések száma az oldal tetején látható táblázatban található.
 6. Amennyiben a küzdelem döntetlennel végződik vagy azt bármilyen okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem játsszák le teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket teljesítő összes játékosoknak (akik leadták tippjüket és teljesítették a fogadási követelményt) 10 ingyen pörgetést írunk jóvá a Kaszinó számlájukon. Amennyiben egy harcos sérülés miatt visszalép, az feladásnak minősül, és a másik harcos számít nyertesnek.
 7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket a fenti táblázatnak megfelelően lehet megnyerni és azokat a küzdelem végét követő 72 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 3. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott jogosult játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 849 alkalommal