Bet365 kaszinó - Játékok - Új játékos ajánlat: Három nap ingyen pörgetés

Szerezzen akár 60 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 - Három nap ingyen pörgetés 001

bet365 Kaszinó: Keddi Fogadjon és nyerjen arany zsetonokat

2022 ápr 5

Gyűjtsön arany zsetonokat a Live Super Spin Roulette játékkal.

bet365 Keddi Fogadjon és nyerjen arany zsetonokat

Így működik:

 1. Tegyen meg 30.000 Ft készpénzes tétet a Live Super Spin Roulette játékon, hogy 1.500 Ft értékű arany zsetonhoz jusson.
 2. Tegyen meg további 60.000 Ft tétet, hogy egy 3.000 Ft értékű arany zsetont kapjon.
 3. Használja fel arany zsetonjait a Live Super Spin Roulette játékon.

A promóciós időszakok keddenként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2022. április 5-től június 28-ig.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok keddenként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2022. április 5-től június 28-ig.
 2. Meg kell játszania 30.000 Ft készpénzt a Live Super Spin Roulette játékon egy promóciós időszak alatt, hogy jogosult legyen erre az akcióra. Ezt követően egy felugró üzenet két lehetőséget kínál fel: Arany zsetonok elfogdása vagy Lejelentkezés. Ha az Arany zsetonok elfogadását választja, akkor 1.500 Ft értékű arany zsetonnal jutalmazzuk. Ha a Lejelentkezést választja vagy elhagyja a játékot, mielőtt választana, akkor azzal elutasítja az ajánlatot és nem részesül arany zsetonokban.
 3. Egy újabb 3.000 Ft értékű arany zsetont szerezhet, ha további fogadásokat tesz 60.000 Ft értékben. Minden további arany zseton egy arany zseton ikonként fog megjelenni a Live Super Spin Roulette asztalon, ha elér egy fogadási mérföldkövet.
 4. A Live Super Spin Roulette az egyedüli jogosult Élő Kaszinó játék a fogadási követelmény teljesítéséhez és az arany zsetonok felhasználásához. Csak a Kaszinóból és az Élő Kaszinóból elérhető Live Super Spin Roulette játékon megtett tétek számítanak bele ebbe az akcióba. A Sport oldalról, Játékok oldalról vagy a Póker szoftverből elindított Live Super Spin Roulette asztalokon megtett tétek nem számítanak.
 5. Amennyiben aktív bónusza van, a fogadási követelményt teljesítenie kell, mielőtt bármilyen tét beleszámítana a következő szint fogadási mérföldkövébe.
 6. Maximum 4.500 Ft értékben szerezhet arany zsetont egy promóciós időszakban, melyet úgy érhet el, ha megjátszik összesen 90.000 Ft tétet a Live Super Spin Roulette játékon.
 7. A minimális kockázattal járó fogadások a rulett minden változatán (amely alatt azt értjük, amikor a fogadásokat oly módon teszik meg bármely játékra, hogy azzal a fogadási lehetőségek lefedettsége túllépi az összes fogadási lehetőség 67%-át) nem számítanak bele a fogadási követelmények teljesítésébe.
 8. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Jóváírást követően három napja van az arany zsetonok felhasználására. A felhasználatlan arany zsetonokat három nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a promóciós időszak végétől számítva.
 3. Az arany zsetonok egy egységként játszhatóak meg és nem oszthatóak szét kisebb összegekre. Egyszerre csak egy arany zsetont használhat fel. Az arany zseton egy ingyen fogadás, és bármely abból származó nyeremény esetén a nyereséget kapja vissza a játékos, az arany zseton értékét nem. Az arany zsetonokból származó nyereményekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény.
 4. Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz mindenkor, minden platformon vagy webes böngészőben a promóciós időszak során.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 4. A bet365 bármilyen arany zsetont eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 191 alkalommal