888 kaszinó - Hétfői ingyenes pörgetések

Indítsd a hetet 10 és 100 közötti ingyenes pörgetéssel.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

888casino - Hétfői ingyen pörgetések 2022

bet365 Kaszinó: Keddi Elfogadja vagy kockáztat?

2023 aug 1

Játsszon izgalmas játékokon, hogy ingyen pörgetéseket nyerjen.

bet365 Keddi Elfogadja vagy kockáztat - 2023.04 -

Így működik:

 1. Játsszon jogosult Kaszinó nyerőgépeken, például a Fire Blaze Classics: Toltec Blocks játékon a promóciós időszak során.
 2. Tegyen meg 15.000 Ft készpénzt, hogy 20 ingyen pörgetést nyerjen.
 3. Válassza az elfogadást és gyűjtsön be 20 ingyen pörgetést vagy kockáztasson, hogy 10 vagy 100 ingyen pörgetést nyerhessen.

Tekintse meg az ajánlat fő részvételi feltételeit az alábbiakban.

A promóciós időszakok keddenként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. augusztus 1-től október 24-ig.

A jogosult nyerőgépeket a bet365 Kaszinó ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Valószínűség táblázat

Ingyen pörgetések számaValószínűség
10 ingyen pörgetés 80% esély
100 ingyen pörgetés 20% esély


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok keddenként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. augusztus 1-től október 24-ig.
 2. Meg kell játszania 15.000 Ft készpénzt a jogosult Kaszinó nyerőgépeken a promóciós időszak alatt, hogy jogosult legyen erre az akcióra. Ezt követően egy felugró üzenet három lehetőséget kínál: Elfogadás, Kockáztatás vagy Lejelentkezés.
 3. A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult nyerőgépek a következők: Fire Blaze Classics: Toltec Blocks, Age of the Gods: Helios, Azteca Bonus Lines: Powerplay Jackpot, Gold Rush: Cash Collect, Honey Gems, Mega Fire Blaze: Emperor of Rome, Ready to Blow: Thundershots.
 4. Ezen ajánlat jogosult játékai a bet365 belátása szerint változhatnak. Ilyen esetekben a részvételi feltételeket frissítjük a következő promóciós időszak kezdetét megelőzően. Kérjük, ellenőrizze ezt az oldalt az egyes promóciós időszakokban.
 5. A Twister díjak (pl. 10 vagy 100 ingyen pörgetés) megszerzési valószínűsége egyenként a következő: 80% esély a 10 ingyen pörgetésre és 20% esély a 100 ingyen pörgetésre.
 6. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetések odaítélését követően azokat automatikusan jóváírjuk és három napon belül kell igényelni őket. Ingyen pörgetéseit igényelheti, ha rákattint az Elfogadásra a felugró üzenetben, vagy ha bejelentkezik Kaszinó számlájába, megnyit egy játékot és rákattint az Elfogadásra. Az elfogadást követően három napja van az ingyen pörgetések felhasználására.
 2. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő három nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 3. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a saját belátása szerint veheti ki.
 4. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása akár 72 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.

Általános információ

 1. A kiválasztott kiemelt játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak. Nem garantáljuk, hogy minden játék elérhető lesz minden platformon és webes böngészőben a promóciós időszak során.
 2. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 15 Ft és 30 Ft között lehet a játéktól függően.
 3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekinthető itt.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 6. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 164 alkalommal