Bet365 kaszinó - Jokerek harca

Nyerjen részesedést 50.000 ingyen pörgetésből, ha az Ön kedvenc nyerőgépe győzedelmeskedik.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Jokerek harca 2022

bet365 Kaszinó: Jokerek harca

2022 jún 23

Nyerjen részesedést 50.000 ingyen pörgetésből, ha az Ön kedvenc nyerőgépe győzedelmeskedik.

bet365 Jokerek harca 2022 01

Így működik:

 1. Jelentkezzen és tegyen meg 15.000 Ft készpénzt a Joker Hot Reels vagy a Joker Rush játékon a szavazata regisztrálásához.
 2. A legtöbb szavazattal rendelkező nyerőgép lesz a nyertes.
 3. Nyerjen egyenlő részesedést 50.000 ingyen pörgetésből, ha az Ön kedvenc nyerőgépe nyer.

Szavazzon a kedvenc nyerőgépére:

Joker Hot Reels, Joker Rush

Az ingyen pörgetések felhasználására jogosult Kaszinó nyerőgép:

Joker Rush

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2022. június 23-án 00:00-tól (GMT) június 26-án 23:59-ig (GMT) tart.
 2. A szavazáshoz jelentkeznie kell és meg kell tennie 15.000 Ft készpénzt a kiválasztott nyerőgépén a promóciós időszak közben. Az egyes nyerőgépekre csak egy szavazatot tehet, és bebiztosíthat egy díjat, ha mindkét nyerőgépre szavaz.
 3. Amennyiben egy promóciós időszakban 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor a promóciós időszak alatti összes játék jogosultnak számít.
 4. A promóciós időszak végén az összes olyan játékos, aki a nyertes nyerőgépre szavazott, egyenlő részesedést kap az 50.000 ingyen pörgetésből. A jogosult játékosoknak minimum 5 ingyen pörgetés garantált.
 5. Döntetlen esetén a nyereményalapot egyenlően szétosztjuk a jogosult játékosok között.
 6. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket az akció végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. Hét napja van az ingyen pörgetések elfogadására. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 3. Az ingyen pörgetéseket csak a Joker Rush játékon lehet felhasználni.
 4. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott jogosult játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Kifizetés

 1. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok és tétösszegek kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 15 alkalommal