Bet365 kaszinó - Ingyen pörgetések mozgólépcső

Lépjen fel és szerezzen akár 100 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Ingyen pörgetések mozgólépcső 2021.10.-1

bet365 Kaszinó: Ingyen pörgetések mozgólépcső

2021 okt 7

Lépjen fel és szerezzen akár 100 ingyen pörgetést.

Tegyen meg 15.000 Ft készpénzes tétet jogosult Kaszinó nyerőgépeken, hogy öt ingyen pörgetést kapjon. Szerezzen akár 100 ingyen pörgetést összesen feljogosító időszakonként, ha teljesíti a további tétkövetelményeket.

bet365 Ingyen pörgetések mozgólépcső 2021.10.-2

Így működik:

 1. Tegyen meg 15.000 Ft készpénzes tétet jogosult Kaszinó nyerőgépeken, hogy öt ingyen pörgetést kapjon.
 2. Jusson fel a mozgólépcső tetejére és szerezzen akár 100 ingyen pörgetést összesen, ha teljesíti a további tétkövetelményeket, a lenti táblázatnak megfelelően.
 3. Használja fel ingyen pörgetéseit remek Kaszinó nyerőgépek választékán, mint például: Age of the Gods: Wonder Warriors.

A promóciós időszakok csütörtökönként 09:00-tól (GMT) pénteken 09:00-ig (GMT) tartanak október 07-től október 29-ig. A jogosult Kaszinó nyerőgépek a tétkövetelmények teljesítéséhez és az ingyen pörgetések felhasználásához a következők:

Jogosult nyerőgépek:

TétkövetelményIngyen pörgetések
15.000 Ft 5
További 30.000 Ft Plusz 10
További 45.000 Ft Plusz 15
További 60.000 Ft Plusz 20
További 150.000 Ft Plusz 50
Összesen: 300.000 Ft Összesen: 100


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok a következők:
  2021. október 7-én 09:00-tól (GMT) október 8-án 09:00-ig (GMT)
  2021. október 14-én 09:00-tól (GMT) október 15-én 09:00-ig (GMT)
  2021. október 21-én 09:00-tól (GMT) október 22-én 09:00-ig (GMT)
  2021. október 28-án 09:00-tól (GMT) október 29-én 09:00-ig (GMT)
 2. Meg kell játszania 15.000 Ft készpénzt a jogosult Kaszinó nyerőgépeken a promóciós időszak alatt, hogy jogosult legyen erre az akcióra. Ezt követően egy felugró üzenet két lehetőséget kínál fel: Tovább vagy Kiszállás. Ha a Továbbot választja, akkor 5 ingyen pörgetést kap. Ha a Kiszállást választja vagy elhagyja a játékot, mielőtt választana, akkor azzal elutasítja az ajánlatot és nem szerez ingyen pörgetéseket.
 3. Ezt követően plusz ingyen pörgetéseket kap minden további tétkövetelmény teljesítéséért, maximum 100 ingyen pörgetéshez juthat. Minden további ingyen pörgetés egy Free Spins ikonként jelenik meg az elérhető ingyen pörgetések számával együtt, egy jogosult Kaszinó nyerőgépen belül, amint elérte a fogadási mérföldkövet. Kérjük, tekintse meg a fenti tétkövetelmény táblázatot további információért.
 4. A fogadási követelmények teljesítéséhez, illetve az ingyen pörgetések felhasználására a jogosult nyerőgépek a következők: Age of the Gods, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods: Wonder Warriors, Age of the Gods Norse: Book of Dwarves, Age of the Gods Norse: Gods and Giants, Age of the Gods Norse: King of Asgard, Age of the Gods Norse: Ways of Thunder, Kingdoms Rise: Battle Beast és Kingdoms Rise: Forbidden Forest.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az elfogadást követően három napja van az ingyen pörgetések felhasználására. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket három nap után eltávolítjuk a felhalmozott nyereményekkel együtt.
 2. Maximum 100 ingyen pörgetéshez juthat promóciós időszakonként, melyet úgy érhet el, ha megjátszik összesen 300.000 Ft tétet jogosult nyerőgépeken.
 3. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, lehetséges, hogy a jóváírás 48 órát is igénybe vesz a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a saját belátása szerint utalhatja át vagy veheti ki.
 5. A kiválasztott kiemelt játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak. Nem garantáljuk, hogy minden játék elérhető lesz minden platformon és webes böngészőben a promóciós időszak során.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
 2. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 116 alkalommal