Bet365 kaszinó - Elfogadja vagy kockáztat?

Játsszon izgalmas játékokon, hogy ingyen pörgetéseket nyerjen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Elfogadja vagy kockáztat 003

bet365 Kaszinó: Ingyen pörgetések expressz

2021 febr 19

Foglalja le jegyét az Ingyen pörgetések expresszre.

Szerezzen jogosultságot a nyereménysorsolás három vagonjának egyikére, ha jogosult Age of the Gods nyerőgépeken játszik és akár 25 ingyen pörgetést is nyerhet. Játsszon 2021. február 19-től 21-ig.

Bet365 Ingyen pörgetések expressz 2

Így működik:

 1. Jelentkezzen és tegyen meg 6.000 Ft készpénzt jogosult nyerőgépeken, hogy egy vonatjegyet szerezzen.
 2. Egy plusz vonatjegy jár minden további 3.000 Ft tétért.
 3. Szerezzen jogosultságot a nyereménysorsolás három vagonjának egyikére a promóciós időszak során megszerzett vonatjegyek számától függően. A díjakat alább részletezzük.

Nyereménysorsolás vagon táblázat

SorsolásVonatjegyek száma
1. vagon 1 és 10 között
2. vagon 11 és 50 között
3. vagon 51 vagy több


A promóciós időszak során megszerzett vonatjegyek száma alapján lép be a nyereménysorsolás vagonba. Az egyes sorsolásokhoz tartozó díjakat alább részletezzük. Maximum egy díj ügyfelenként.

Díjtáblázat

SorsolásDíjDíjak száma
1. vagon 5 ingyen pörgetés 200
2. vagon 10 ingyen pörgetés 150
3. vagon 25 ingyen pörgetés 100


Az ingyen pörgetéseket a promóciós időszak végét követő 48 órán belül írják jóvá. Az ingyen pörgetései elfogadásához nyisson meg egy jogosult játékot a Kaszinóban és kattintson az elfogadásra.


Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2021. február 19-én 00:00-tól (GMT) 2019. február 21-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Jelentkeznie kell ahhoz, hogy részt vehessen a díjsorsolásokon. Tegyen meg min. 6.000 Ft készpénzt jogosult Age of the Gods nyerőgépeken, hogy egy vonatjegyet szerezzen. Ezt követően egy plusz vonatjegyet kap a jogosult Age of the Gods nyerőgépeken megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért.
 3. A jogosult nyerőgépek a fogadási követelmények teljesítéséhez a következők: Age of the Gods, Age of the Gods: Apollo Power, Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: Epic Troy, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Medusa & Monsters, Age of the Gods: Mighty Midas, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Seas, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, Age of the Gods Norse: Gods and Giants, Age of the Gods Norse: King of Asgard, Age of the Gods Norse: Ways of Thunder. Más Kaszinó játékokon megtett tétek nem számítanak bele a promóció fogadási követelményeibe.
 4. A promóciós időszak alatt megszerzett vonatjegyek száma alapján lép be a három nyereménysorsolás egyikébe, amelyeket a fenti Nyereménysorsolás vagon táblázatban részletezünk. A nyereménysorsolásokat 2021. február 22-én tartjuk. Maximum egy díj ügyfelenként.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket a promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a pörgetéseket hét napon belül kell igényelni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét napon után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt. Az ingyen pörgetések igényléséhez nyissa meg bármelyik kaszinójátékot és kattintson az Elfogadásra.
 2. Az ingyen pörgetéseket a következő játékokon lehet felhasználni: Age of the Gods, Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods Norse: Book of Dwarves, Age of the Gods Norse: Gods and Giants, Age of the Gods Norse: Ways of Thunder.
 3. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. Továbbá elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 729 alkalommal