Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Kaszinó: Ingyen pörgetés gyűjtő

2020 ápr 3

Gyűjtsön akár 100 ingyen pörgetést.

Április 3-5.

Tegyen meg 6.000 Ft készpénzes tétet Kingdoms Rise nyerőgépeken, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson. Gyűjtsön plusz ingyen pörgetéseket, ha teljesíti a további tétkövetelményeket.

Bet365 Valentin napi gyűjtő

Így működik:

  1. Tegyen meg 6.000 Ft készpénzes tétet Kingdoms Rise nyerőgépeken, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson.
  2. Gyűjtsön összesen akár 100 ingyen pörgetést, ha teljesíti a további tétkövetelményeket a lenti táblázatnak megfelelően.
  3. Fogadja el ingyen pörgetéseit és használja fel azokat remek játékok széles választékán.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

A feljogosító téteket és az ingyen pörgetéseket csak a jogosult nyerőgépeken lehet megtenni/lejátszani:

TétkövetelményÖsszes ingyen pörgetés
6.000 Ft 5
további 18.000 Ft plusz 15
további 36.000 Ft plusz 30
további 60.000 Ft plusz 50

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2020. április 3-án 09:00-tól (GMT) április 5-én 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Tegyen meg legalább 6.000 Ft készpénzes tétet a jogosult Kingdoms Rise nyerőgépeken, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson. Ezt követően plusz ingyen pörgetéseket kap minden további tétkövetelmény teljesítéséért. Maximum 100 ingyen pörgetéshez juthat. Kérjük, tekintse meg a fenti tétkövetelmény táblázatot további információért.
  3. A jogosult Kaszinó nyerőgépek a következők: Kingdoms Rise: Captain’s Treasure, Kingdoms Rise: Reign of Ice, Kingdoms Rise: Forbidden Forest, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss és Kingdoms Rise: Scorching Clouds.
  4. Maximum 100 ingyen pörgetéshez juthat, melyet úgy érhet el, ha feltesz összesen 120.000 Ft tétet a jogosult nyerőgépeken.

Igénylés

  1. Amint teljesített egy tétkövetelményt, egy felugró Kaszinó üzenetben fogjuk tájékoztatni az ingyen pörgetésekről, melyeket elfogadhat vagy elutasíthat. Három napja lesz az egyes ingyen pörgetés sorozatok elfogadására.
  2. A jóváírást követően hét napja lesz az ingyen pörgetések felhasználására. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
  3. Az ingyen pörgetéseket csak a következő Kaszinó nyerőgépeken lehet felhasználni: Kingdoms Rise: Captain’s Treasure, Kingdoms Rise: Reign of Ice, Kingdoms Rise: Forbidden Forest, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss és Kingdoms Rise: Scorching Clouds.
  4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a saját belátása szerint utalhatja át vagy veheti ki.
  5. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. Továbbá elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Általános információ

  1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  4. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 854 alkalommal