32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

bet365 Kaszinó: Halloween Mystery bónusz

2020 okt 27

Ijesztően jó lesz minden este, amikor a 20.000$ nyereményalapból való részesedéséért játszik.

Lépjen be az Élő kaszinóba és játsszon a Spin a Win játékkal Halloweenkor, hogy több eséllyel nyerhessen válogatott kísérteties pörgetéseken. Egyenlő részesedést nyerhet 250$* értékű arany zsetonból 10 mystery körben, amelyek október 26. és november 2. között naponta 20:00-tól (GMT) kezdődnek.

*vagy annak megfelelő valuta

bet365 - Halloween Mystery bónusz

Így működik:

  1. Egy Halloween Mystery bónuszkör 10 alkalommal aktiválódik az egyes promóciós időszakokban az Élő Spin a Win játékban.
  2. Ha egy Halloween Mystery bónuszkör aktiválódik, egy véletlenszerű bónusz szekció jelenik meg, miután megtette fogadásait a körre.
  3. Mindenki, aki erre a szekcióra tett fogadást, egyenlő részesedést nyer a 250$ értékű arany zsetonokból.

Egy bónusz szimbólum fog megjelenni a képernyőn, amely jelzi a Halloween Mystery bónuszkör aktiválódását. Minden fogadást a hagyományos módon fizetnek ki minden körben az extra 250$ értékű arany zsetonokon felül.


Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2020. október 26-án 20:00-tól (GMT) november 3-án 01:00-ig (GMT) tart. A napi promóciós időszakok 20:00-tól (GMT) 01:00-ig (GMT) tartanak.
  2. Az akció kizárólag az Élő Spin a Win játékon zajlik, amely az Élő Kaszinó lobbiban lesz elérhető.
  3. A Halloween Mystery bónuszkör promóciós időszakonként 10 alkalommal aktiválódik. A Halloween Mystery bónuszkörökre nem vonatkozik előre meghatározott ütemterv.
  4. Amikor egy bónuszkör aktiválódik, egy véletlen szekció fog villogni a digitális asztal kijelzőjén. Ez a szekció eltérhet attól a szekciótól, amelyen a kerék megáll az Élő Spin a Win játékban. A bónuszkör során megjelenő extra információ csak angol nyelven lesz elérhető.
  5. Egy szekció a kínált hat fogadási pozíció egyike és a pozíciók a következőképpen vannak jelölve: 1, 2, 5, 10, 20 és 40. Ezen pozíciók hirdetett kifizetései nem befolyásolják az azon játékosok számára elérhető arany zseton díjakat, akik sikeresen tettek téteket a Halloween Mystery bónuszkörökben.
  6. 250$ értékű arany zsetonokat osztunk szét egyenlően minden olyan játékos között, aki fogadást tett a Halloween Mystery bónuszkörben kisorsolt véletlen szekcióra.
  7. Csak a hat jogosult szekció egyikére tett készpénzes tétek lesznek jogosultak a Halloween Mystery bónuszkörre.
  8. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. Az arany zseton egy ingyen tét és nem vonatkozik rá fogadási követelmény. Egy Halloween Mystery bónuszkör eredményeként jóváírt arany zsetonok felhasználhatóak az Élő Spin a Win játékon, az összes Élő ruletten és az Élő Blackjack asztalokon.
  2. Minden egyes megnyert arany zseton egy egységként játszható meg és nem osztható szét kisebb összegekre. Egyszerre csak egy arany zseton játszható meg és bármely abból származó nyeremény esetén a nyereséget kapja vissza a játékos, az arany zseton értékét nem.
  3. Ha jogosult egy arany zseton díjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Kattintson az elfogadásra, hogy az arany zseton díját jóváírjuk a számláján. Hét nap áll a rendelkezésére, hogy az arany zseton díját elfogadja.
  4. Amennyiben bármilyen oknál fogva kilép a játékból még azelőtt, hogy el tudná fogadni vagy el tudná utasítani az arany zseton díjat, a feljogosító játékkörtől számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja az arany zseton díjat.
  5. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
  6. Egy játékos maximum 10 arany zseton díjat nyerhet a Halloween Mystery bónuszkörben minden egyes napi promóciós időszakban.
  7. Legalább 0,50$ értékű arany zsetont garantálunk minden olyan játékosnak, aki egyenlő részesedésre jogosult a 250$ értékű arany zseton nyereményalapból.

Általános információ

  1. Az arany zseton nyereményeket a pénznemszorzó táblázatnak megfelelően fizetjük ki, a megtekintéshez kattintson ide.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 401 alkalommal