Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Kaszinó: Élő rulett Mystery körök

2021 jan 22

Játsszon Élő rulettet, hogy kivehesse a részét a 2.000£ nyereményalapból.

Lépjen be az Élő Kaszinóba és játsszon a bet365 Premium Roulette asztalon, hogy még többet nyerhessen a válogatott pörgetéseken. Szerezzen egyenlő részesedést 100£ készpénzből 20:00-tól (GMT) január 21-én, 22-én, 23-án és 24-én.

bet365 Élő rulett Mystery körök

Így működik:

  1. A Mystery bónuszkör promóciós időszakonként ötször aktiválódik a bet365 Premium Roulette asztalon.
  2. Ha egy Mystery bónuszkör aktiválódik, egy véletlen bónuszszám jelenik meg, miután megtette a tétjeit a körben.
  3. Mindenki, aki straight-up (egy szám) fogadást tett erre a számra, egyenlő részesedést nyer 100£ készpénzből.

Egy bónusz szimbólum fog megjelenni a képernyőn, amely jelzi a Mystery bónuszkör aktiválódását. Minden fogadást a hagyományos módon fizetnek ki minden körben az extra 100£ nyereményalapon felül.


Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A promóciós időszakok a következők:
    2021. január 21-én 20:00-tól (GMT) 2021. január 22-én 00:59-ig (GMT).
    2021. január 22-én 20:00-tól (GMT) 2021. január 23-án 00:59-ig (GMT).
    2021. január 23-án 20:00-tól (GMT) 2021. január 24-én 00:59-ig (GMT).
    2021. január 24-én 20:00-tól (GMT) 2021. január 25-én 00:59-ig (GMT).
  2. Az akció kizárólag a bet365 Premium Roulette asztalon zajlik, amely az Élő Kaszinó lobbiban lesz elérhető.
  3. A Mystery bónuszkör promóciós időszakonként ötször aktiválódik. A Mystery bónuszkörökre nem vonatkozik előre meghatározott ütemterv.
  4. Amikor egy bónuszkör aktiválódik, egy véletlen szám fog villogni a digitális asztal kijelzőjén. Ez a szám eltérhet attól a számtól, amelyen a golyó landolt az Élő rulett játékban. A bónuszkör során megjelenő extra információ csak angol nyelven lesz elérhető.
  5. Egy 100£ értékű készpénzes nyereményalapot osztunk szét egyenlően minden olyan játékos között, akik straight-up (egy szám) fogadást tettek a Mystery bónuszkörben kisorsolt véletlen számra.
  6. Azok a játékosok nem lesznek jogosultak az akcióra, akik a bet365 Premium Roulette asztal több mint 50%-át lefedik a Mystery bónuszkör idején.
  7. Csak egyszeri számokra tett tétek lesznek jogosultak a Mystery bónuszkörre.
  8. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. Ha jogosult egy azonnali pénzdíjra, egy felugró üzenet fog megjelenni. Kattintson az elfogadásra, hogy a pénzdíjat jóváírjuk a számláján. A pénzdíjat hét napon belül kell elfogadnia.
  2. Amennyiben bármilyen oknál fogva kilép a játékból még azelőtt, hogy el tudná fogadni vagy el tudná utasítani a pénzdíjat, a feljogosító játékkörtől számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja a pénzdíjat.
  3. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
  4. Egy játékos maximum öt pénzdíjat nyerhet a Mystery bónuszkörben minden egyes napi promóciós időszakban.
  5. Legalább 1£ összeget garantálunk minden olyan játékosnak, aki egyenlő részesedésre jogosult a 100£ nyereményalapból.
  6. Kifizetés
  7. A pénzdíjakra nem vonatkozik fogadási követelmény. Ezeket a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 568 alkalommal