32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

bet365 Kaszinó: Élő Blackjack kihívások

2021 nov 25

November 25-28.

Öt kihívás 1.500 Ft, 3.000 Ft vagy 4.500 Ft azonnali pénzdíjjal – teljesítse az összeset és nyerjen összesen 15.000 Ft-ot.

bet365 Élő Blackjack kihívások 2021.10.28

A kihívások működése:

  1. Five Card Charlie: Nyerjen egy handet legalább ötkártyás leosztással.
  2. Split and Win: Ossza ketté (split) a leosztását és szerezzen 21-et az egyik handjével.
  3. Make it Double: Duplázzon (double down) a promóciós időszak során három alkalommal.
  4. Natural Winner: Nyerjen 10 handet a promóciós időszak alatt.
  5. Master of Blackjacks: Szerezzen legalább öt Blackjack handet a promóciós időszak során.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2021. november 25-én 09:00-tól (GMT) november 28-án 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Egyenként 1.500 Ft, 3.000 Ft vagy 4.500 Ft értékű pénzdíjat kap a következő kihívások teljesítéséért a promóciós időszakban: Five Card Charlie, Split and Win, Make it Double, Natural Winner és Master of Blackjacks. Kihívásonként csak egy pénzdíjhoz juthat, és összesen 15.000 Ft összeget nyerhet meg.
  3. Elérhető Élő Blackjack asztalokon kell játszania és csak a készpénzes tétek számítanak bele a fenti kihívások teljesítésébe. Az egyes kihívásokra vonatkozó feljogosító követelmények és díjak a következők:
  4. Five Card Charlie: Szerezzen 4.500 Ft pénzdíjat, amikor egy handet nyer az Élő Blackjack játékon legalább ötkártyás leosztással, minimum 3.000 Ft téttel.
  5. Split and Win: Szerezzen 4.500 Ft pénzdíjat, amikor kettéosztja (split) a leosztását az Élő Blackjack játékban és 21-et szerez az egyik handjével, minimum 1.500 Ft téttel.
  6. Make it Double: Szerezzen 1.500 Ft pénzdíjat, amikor duplázik (Double Down) az Élő Blackjack játékban a promóciós időszak során három alkalommal, minimum 3.000 Ft téttel.
  7. Natural Winner: Szerezzen 1.500 Ft pénzdíjat, amikor 10 handet nyer az Élő Blackjack játékban a promóciós időszak során, minimum 3.000 Ft téttel handenként.
  8. Master of Blackjacks: Szerezzen 3.000 Ft pénzdíjat, amikor elér legalább öt Blackjack handet az Élő Blackjack játékban a promóciós időszak során, minimum 3.000 Ft téttel handenként.
  9. A kihívásokra a következő feltételek vonatkoznak:
    - Split fogadás: Ez a típusú fogadás szükséges a „Split and Win” kihívás teljesítéséhez. Ketté tudja osztani (split) a handjét, ha az első két leosztott lapja egy párt alkot. Az eredeti handre megtett tétjével megegyező tétet tesz meg az új handre. A kettéosztás után handenként egy-egy további lapot osztanak le, majd ezt követően lehetősége lesz megállni vagy további lapokat kérni. A handet nem lehet kettéosztani, ha a játékos nem rendelkezik a tétek megtételéhez szükséges összeggel. A kettéosztott handek csak a „Split and Win” kihívásba számítanak bele (amennyiben 21-es handet ér el). Más kihívás nem teljesíthető a kettéosztott (split) handekkel, a „Five Card Charlie” kihívás sem.
    - Double Down: Ez a típusú fogadás szükséges a „Make it Double” kihívás teljesítéséhez. Meg tudja duplázni eredeti tétjét az első lapja leosztását követően. A duplázás (Double Down) nem érhető el, ha az első két lapja leosztását követően lapot kér vagy megáll. A duplázás után egy lapot osztanak le. A duplázás körönként csak egyszer számít, függetlenül attól, hogy az asztalnál hány pozícióban duplázta meg az eredeti fogadását.
    - „Natural Winner” kihívás teljesítésébe beleszámít minden pozíció, ahol nyerő handje van, így körönként több mint egy teljesíthető, kivéve ha a handet kettéosztja vagy Blackjackje lesz
    - Csak azok a Blackjack handek számítanak bele a „Master of Blackjacks” kihívás teljesítésébe, ahol a két lap összértéke 21. Amennyiben több pozícióban ér el Blackjack handet ugyanabban a játékkörben, csak egy fog beleszámítani a kihívás teljesítésébe.
  10. Csak a Kaszinóból és az Élő Kaszinóból elérhető Élő Blackjack asztalokon megtett tétek számítanak bele a fenti kihívások teljesítésébe. A Sport, Játékok és Bingó oldalról, illetve a Póker szoftverből elindított Élő Blackjack asztalokon megtett tétek nem számítanak.
  11. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Díjak kiváltása és kifizetés

  1. Ha jogosult egy azonnali pénzdíjra, egy felugró üzenet jelenik meg. Kattintson az elfogadásra, hogy a pénzdíjat jóváírjuk a számláján. Hét nap áll a rendelkezésére, hogy a pénzdíját elfogadja.
  2. Maximum hét pénzjutalmat szerezhet a feljogosító időszak során.
  3. A pénzdíjat tetszés szerint átutalhatja vagy kiveheti, és arra nem vonatkozik fogadási követelmény.
  4. Abban az esetben, ha az 1.500 Ft, 3.000 Ft vagy 4.500 Ft értékű díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok és a tétösszegek kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  4. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 1838 alkalommal