Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Kaszinó: Elfogadja vagy kockáztat?

2021 nov 1

Játsszon izgalmas játékokon, hogy ingyen pörgetéseket nyerjen.

Tegyen meg 6.000 Ft készpénzes tétet a jogosult nyerőgépeken, hogy 10 ingyen pörgetéshez jusson. Elfogadhatja és elviheti a garantált díjat, vagy kockáztathat, hogy még több ingyen pörgetést nyerjen! Érjen el további fogadási mérföldköveket, hogy még több esélye legyen elfogadni vagy kockáztatni.

bet365 Elfogadja vagy kockáztat 004

Így működik:

  1. Tegyen meg 6.000 Ft készpénzes tétet jogosult nyerőgépeken a Kaszinóban a promóciós időszak alatt.
  2. Válassza az elfogadást és gyűjtsön be 10 ingyen pörgetést vagy kockáztasson, hogy több vagy kevesebb ingyen pörgetést nyerhessen.
  3. Szerezzen további díjakat az egyes fogadási mérföldkövek elérésével. A fogadási mérföldköveket és a díjakat az alábbi táblázatban részletezzük.

Az egyes fogadási mérföldkövek elérésekor egy felugró üzenetben választhat, hogy elfogadja a díját vagy kockáztat.

A promóciós időszakok hétfőnként 09:00-tól (GMT) kedden 09:00-ig (GMT) tartanak november 1-től 30-ig. Ügyfelenként maximum 120 ingyen pörgetés érhető el.

Fogadási követelmény táblázat

SzintFogadási mérföldkőElfogadásKockáztatás
Első 6.000 Ft 10 ingyen pörgetés 5, 8, 15 vagy 20 ingyen pörgetés
Második További 18.000 Ft További 20 ingyen pörgetés 10, 15, 30 vagy 40 ingyen pörgetés
Harmadik További 36.000 Ft További 40 ingyen pörgetés 20, 30, 50 vagy 60 ingyen pörgetés

 

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A promóciós időszakok a következők:
  2. 2021. november 1-jén 09:00-tól (GMT) 2-án 09:00-ig (GMT)
  3. 2021. november 8-án 09:00-tól (GMT) 9-én 09:00-ig (GMT)
  4. 2021. november 15-én 09:00-tól (GMT) 16-án 09:00-ig (GMT)
  5. 2021. november 22-én 09:00-tól (GMT) 23-án 09:00-ig (GMT)
  6. 2021. november 29-én 09:00-tól (GMT) 30-án 09:00-ig (GMT)
  7. Meg kell játszania legalább 6.000 Ft készpénzes tétet a jogosult nyerőgépeken a promóciós időszak alatt, hogy elérje az első szintet és jogosult legyen erre az akcióra. Ezt követően egy felugró üzenet három lehetőséget kínál: Elfogadás, Kockáztatás vagy Lejelentkezés.
  8. Ha az Elfogadást választja, akkor megtartja az eredeti ingyen pörgetés díját. Ha a Kockáztatást választja, akkor az eredeti díjánál nagyobb vagy kisebb számú ingyen pörgetést fog kapni. Ha a Lejelentkezést választja vagy elhagyja a játékot, mielőtt választana, azzal visszautasítja az ajánlatot és nem lesz a továbbiakban jogosult a következő szintekre sem.
  9. A jogosult nyerőgépek a tétkövetelmények teljesítéséhez és az ingyen pörgetések felhasználásához a következők: Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: Wonder Warriors, Better Wilds PowerPlay Jackpot, Blazing Bells PowerPlay Jackpot, Kingdoms Rise: Battle Beast, Kingdoms Rise: Shadow Queen, Vikings: Empire Treasures és Wild Crusade: Empire Treasures.
  10. A Kockáztatás négy díjának (pl. 5, 8, 15 vagy 20 ingyen pörgetés az első szinten) megszerzési valószínűsége egyenlően 25%.
  11. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. Az ingyen pörgetések odaítélését követően azokat automatikusan jóváírjuk és három napon belül kell igényelni őket. Ingyen pörgetéseit igényelheti, ha rákattint az Elfogadásra a felugró üzenetben, vagy ha bejelentkezik Kaszinó számlájába, megnyit egy játékot és rákattint az Elfogadásra. Az elfogadást követően három napja van az ingyen pörgetések felhasználására.
  2. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő három nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
  3. Maximum 120 ingyen pörgetést szerezhet a promóciós időszakban.
  4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.
  5. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.

Általános információ

  1. A kiválasztott kiemelt játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak. Nem garantáljuk, hogy minden játék elérhető lesz minden platformon vagy webes böngészőben a promóciós időszak során.
  2. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
  3. A díjak/bónuszok és tétösszegek kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  6. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 723 alkalommal