Bet365 kaszinó - Hétfői ingyen pörgetések mozgólépcső

Lépjen fel és szerezzen akár 50 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Hétfői ingyen pörgetések mozgólépcső

bet365 Kaszinó: Cash Climber ranglista

2022 aug 15

Gyűjtsön pontokat, kerüljön fel a ranglistára és nyerjen akár 150.000 Ft készpénzt vagy ingyen pörgetéseket.

Augusztus 15-21.

bet365 Cash Climber ranglista 002

Így működik:

 1. Nyisson meg egy jogosult Kaszinó nyerőgépet a promóciós időszak alatt, kattintson a Jelentkezésre, majd tegyen egy tétet legalább 60 Ft értékben.
 2. Szerezzen ranglistapontokat az első 500 pörgetésével. A pontokat a nyerési aránya határozza meg: egy pörgetésből szerzett nyereménye elosztva a tét összegével és megszorozva 100-zal. Például, ha 1.500 Ft-ot nyer 300 Ft téttel, a pontszáma a következő lesz: 1.500 osztva 300-zal, szorozva 100-zal = 500.
 3. A ranglista első 900 helyezettje a promóciós időszak végén egy pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket nyer az alábbi táblázat szerint.

A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult Kaszinó nyerőgépeket a bet365 Kaszinó ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Az első 500 feljogosító pörgetéssel gyűjt ranglistapontokat, azonban nem szükséges mind az 500 pörgetés teljesítése. A ranglistahelyezése megtekintéséhez nyisson meg egy jogosult játékot és kattintson a korona szimbólumra a jobb alsó sarokban.

Ranglista nyereményalap lebontás

RanglistahelyezésDíj
1. 150.000 Ft
2-10. 60.000 Ft
11-30. 30.000 Ft
31-60. 15.000 Ft
61-110. 6.000 Ft
111-190. 100 ingyen pörgetés
191-340. 80 ingyen pörgetés
341-500. 50 ingyen pörgetés
501-900. 10 ingyen pörgetés


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2022. augusztus 15-én 00:00-tól (GMT) augusztus 21-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen az akcióra, nyisson meg egy jogosult Kaszinó nyerőgépet, kattintson a 'Jelentkezésre' a felugró üzenetben és tegyen legalább 60 Ft tétet a promóciós időszakban. Miután jelentkezett a promócióra, meg fog jelenni a ranglistán. A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására jogosult nyerőgépek a következők: Age of the Gods: Maze Keeper, Age of the Gods: Wheels of Olympus, Anaconda Uncoiled, Hit Bar, Pyramid Linx és Silver Bullet Bandit: Cash Collect.
 3. Ha a 'Nem, köszönöm' opciót választja a felugró üzenetben, még mindig lesz lehetősége részt venni az akcióban a következő alkalommal, amikor megnyit egy jogosult Kaszinó nyerőgépet. Ha a 'Nem, köszönöm' és 'Ne mutassa többet' opciót választja a felugró üzenetben, már nem lesz lehetősége részt venni az akcióban.
 4. Miután jelentkezett a promócióra, lehetősége lesz kiválasztania a "Ranglista elhagyása" funkciót bármikor a promóciós időszak során. Ha úgy dönt, hogy újrajelentkezne az akcióra később, akkor a korábban összegyűjtött pontok nem lesznek elérhetők és a ranglista nulláról indul.
 5. Miután jelentkezett a promócióra és felkerült a ranglistára, a feljogosító pörgetésekkel folytatja a pontok gyűjtését augusztus 21-én 23:59-ig (GMT). Jelentkeznie kell a promócióra és fel kell kerülnie a ranglistára augusztus 21-én 23:49-ig (GMT), ha nem jelentkezett az akcióra az említett időpontig, akkor nem lesz jogosult a promócióra.
 6. Legalább egy pont szükséges ahhoz, hogy jogosult legyen egy díjra.
 7. Ranglistapontokat csak az első 500 feljogosító pörgetéssel gyűjt, azonban nem szükséges mind az 500 pörgetés teljesítése. A feljogosító fogadásokat több jogosult Kaszinó nyerőgépen is meg lehet tenni a promóciós időszak alatt.
 8. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Ranglista

 1. Ranglistapontokat fog gyűjteni az első 500 feljogosító pörgetésével a promóciós időszak során. A feljogosító pörgetés egy minimum 60 Ft értékű pörgetés egy jogosult nyerőgépen. A pontokat a nyerési aránya határozza meg: egy pörgetésből szerzett nyereménye elosztva a tét összegével és megszorozva 100-zal. Például, ha 1.500 Ft-ot nyer 300 Ft téttel, a pontszáma a következő lesz: 1.500 osztva 300-zal, szorozva 100-zal = 500. A ranglista első 900 helyezettje egy pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket nyer a fenti táblázat szerint. Abban az esetben, ha több játékos is ugyanannyi pontot szerzett, a pontokat elsőként megszerző játékos kapja meg a magasabb ranglistahelyezést.
 2. A helyezésén javíthat a promóciós időszak alatt, de a ranglistára csak egyszer kerülhet fel.

Díjak

 1. A pénzdíjakat a promóciós időszak végét követő 72 órán belül írjuk jóvá a számláján, és a pénzdíjat hét napon belül el kell fogadnia. A pénzdíj elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy jogosult Kaszinó nyerőgépet és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 2. Az ingyen pörgetéseket a promóciós időszak végét követő 72 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket a jóváírást követő hét napon belül kell igényelnie. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt. Az ingyen pörgetései elfogadásához nyisson meg egy jogosult játékot és kattintson az elfogadásra.

Általános információ

 1. A kiválasztott kiemelt játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak. Nem garantáljuk, hogy minden játék elérhető lesz minden platformon és webes böngészőben a promóciós időszak során.
 2. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekinthető itt.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 6. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 68 alkalommal