Bet365 kaszinó - Elfogadja vagy kockáztat?

Játsszon izgalmas játékokon, hogy ingyen pörgetéseket nyerjen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Elfogadja vagy kockáztat 003

bet365 Kaszinó: Bónusznövelő

2021 máj 4

Növelje bónuszát akár 30.000 Ft-ig!

Május minden keddjén

Játsszon jogosult Age of the Gods nyerőgépeken és szerezzen 1.500 Ft bónuszt, ha feltesz 30.000 Ft készpénzt. Extra 300 Ft bónuszhoz jut minden további 6.000 Ft tét után.

bet365 Bónusznövelő 002

Így működik:

 1. Jelentkezzen és tegyen meg 30.000 Ft készpénzes tétet jogosult Age of the Gods nyerőgépeken, hogy 1.500 Ft bónuszhoz jusson.
 2. Extra 300 Ft bónuszhoz jut minden további 6.000 Ft tét után - maximum 30.000 Ft bónusz szerezhető.
 3. Játssza meg bónuszát 10 alkalommal Kaszinó nyerőgépeken, hogy kifizethető legyen.

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok 2021. május 4-én, 11-én, 18-án és 25-én 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak.
 2. Egyszer kell jelentkeznie, amelyet megtehet bármikor az akció ideje alatt, és meg kell tennie legalább 30.000 Ft-ot készpénzben a jogosult Age of the Gods játékokon, hogy 1.500 Ft bónuszhoz jusson. További 300 Ft bónuszhoz jut a jogosult nyerőgépeken megtett minden további 6.000 Ft után - maximum 30.000 Ft bónusz szerezhető.
 3. Amennyiben egy promóciós időszakban 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor az adott promóciós időszak alatti játék jogosultnak számít.
 4. A maximálisan elérhető bónusz 30.000 Ft.
 5. Jogosult Kaszinó nyerőgépek: Age of the Gods, Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Ruler of the Dead, Age of the Gods Norse: Book of Dwarves, Age of the Gods Norse: Gods and Giants, Age of the Gods Norse: Norse Legends és Age of the Gods Norse: Ways of Thunder. Más játékok nem számítanak bele a bónusza növelésébe.
 6. A promóciós időszakokban csak a jogosult nyerőgépeken megtett tétek számítanak bele a Bónusznövelőbe. Más játékok nem számítanak.
 7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. A bónuszát a vonatkozó promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően három napja van az igénylésre. Az igénylést követően hét napja lesz a bónusz felhasználására. Amennyiben a fogadási követelményt nem teljesíti hét napon belül, a visszafizetést és az azokból származó nyereményeket eltávolítjuk. A bónusz igényléséhez nyissa meg bármelyik Kaszinó játékot és kattintson az Elfogadásra.
 2. A bónuszt 10 alkalommal kell megjátszania a kifizetéshez. Minden nyerőgép, beleértve a progresszív jackpot játékokat, 100%-ban számít bele ezen fogadási követelmény teljesítésébe. Más játékok, beleértve a duplázós játékokat (a Videó nyerőgépek funkciójaként), nem számítanak bele a fogadási követelmény teljesítésébe.
 3. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban, valamint elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 112 alkalommal