Bet365 kaszinó - Soccer Spinner

Tippelje meg a helyes eredményt és játsszon ingyen pörgetésekért.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Soccer Spinner 2021.10.22. 001

bet365 Kaszinó: Blackjack aranykártyák

2021 nov 19

Szerezzen azonnali készpénzes díjakat Blackjack játékával.

Látogasson el az Élő Kaszinóba az adott időszakokban és játsszon a bet365 All Bets BJ asztalon, ahol két aranykártyát kevernek minden egyes kártyatartóba!

Szerezzen egy aranykártyát és a tétjét pénzdíjként kaphatja vissza november 18-án, 19-én, 20-án és 21-én 16:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT).

bet365 Blackjack aranykártyák 2021.11.19. - 1

Így működik:

 1. Játsszon a bet365 All Bets BJ asztalon.
 2. Két aranykártyát kevernek minden egyes kártyatartóba.
 3. Szerezze vissza a tétjét pénzdíjként, ha leosztanak Önnek egy aranykártyát.

Az egy aranykártyával megszerezhető pénzdíj maximális értéke 150.000 Ft lehet.


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2021. november 18-án, 19-én, 20-án és 21-én 16:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Az ajánlat kizárólag a bet365 All Bets BJ asztalon elérhető. Nem tudjuk garantálni, hogy ezek az asztalok a Blackjack aranykártyák akció teljes ideje alatt nyitva lesznek.
 3. Az egyes promóciós időszakok alatt a bet365 All Bets BJ asztalon használt minden új kártyatartóba két aranykártya lesz bekeverve. Amennyiben leosztanak Önnek egy aranykártyát, visszakapja a tétjét pénzdíjként. A játékosok csak egy aranykártyához juthatnak játékonként.
 4. Nem jár jutalom azért, ha az osztó szerez aranykártyát.
 5. A behind the seat (játékos mögötti) tétek nem számítanak bele az akcióba.
 6. Egy élő Blackjack kártyatartó nyolc kártyapaklit tartalmaz.
 7. Amennyiben egy aranykártyákat tartalmazó Blackjack kártyatartót a promóció vége előtt kezdenek meg, de az még a promóció végét követően is játékban van, akkor is megkapja az aranykártyához tartozó pénzdíjakat, ha azt leosztják Önnek a kártyatartó végéig.
 8. Nincs garancia arra vonatkozóan, hogy a kártyatartókban lévő bármely vagy mindegyik aranykártya játékba kerül. Előfordulhat, hogy a keverési folyamat közben némelyik aranykártya az emelt kártya mögé kerül.
 9. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az egy aranykártyával megszerezhető pénzdíj maximális értéke 150.000 Ft lehet. A készpénzes díj napi limit 750.000 Ft. A pénzdíjakat azonnal jóváírjuk.
 2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 97 alkalommal