Unibet kaszinó - Szerezz 1000 ingyen pörgetést bingózással

Minden nyertes sorral közelebb kerülsz ahhoz, hogy ingyen játszhass olyan játékokkal, mint a Starburst vagy a Gemix .

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Unibet Bingó ingyenes pörgetések

bet365 Kaszinó: Black Friday hétvége

2020 nov 27

Igényelje ingyen pörgetéseit.

November 27., 28. és 29.

Játsszon a jogosult Kingdoms Rise nyerőgépekkel és igényeljen 25 ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft készpénzt.

bet365 Black Friday hétvége 001

Így működik:

 1. Tegyen meg 15.000 Ft készpénzt jogosult Kingdoms Rise nyerőgépeken egy promóciós időszak alatt.
 2. Fogadja el 25 ingyen pörgetését.
 3. Játssza le ingyen pörgetéseit a Kingdoms Rise nyerőgépeken.


Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok 2020. november 27-én, 28-án és 29-én 09:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak.
 2. Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen a 25 ingyen pörgetésre, fel kell tennie 15.000 Ft készpénzt a Kingdoms Rise nyerőgépeken a Kaszinóban egy promóciós időszak alatt. A fogadási követelmény teljesítéséről egy játékon belüli promóciós üzenetben fogjuk tájékoztatni, amelyben lehetősége lesz az ingyen pörgetéseket elfogadni vagy elutasítani.
 3. A fogadási követelmények teljesítéséhez a következő jogosult Kingdoms Rise nyerőgépeket használhatja: Kingdoms Rise: Captain’s Treasure, Kingdoms Rise: Chasm of Fear, Kingdoms Rise: Forbidden Forest, Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss, Kingdoms Rise: Legend of Elvenstone, Kingdoms Rise: Reign of Ice, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Scorching Clouds és Kingdoms Rise: Shadow Queen.
 4. Egyszerre csak egy fogadási követelménnyel rendelkező ajánlatot teljesíthet a Kaszinóban. A tétek csak akkor számítanak bele ezen ajánlat követelményeinek a teljesítésébe, ha a korábbi ajánlat fogadási követelményeit már teljesítette.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. A promóciós időszak végét követően 48 óra áll rendelkezésére az ingyen pörgetései elfogadásához. Amint megkapja az ingyen pörgetéseit, hét napja lesz a felhasználásukra. Minden nyeremény kivehető, amint teljesítette az összes ingyen pörgetést. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.
 2. Az ingyen pörgetéseket kizárólag a következő jogosult Kingdoms Rise nyerőgépeken használhatja fel: Kingdoms Rise: Captain’s Treasure, Kingdoms Rise: Chasm of Fear, Kingdoms Rise: Forbidden Forest, Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss, Kingdoms Rise: Legend of Elvenstone, Kingdoms Rise: Reign of Ice, Kingdoms Rise: Sands of Fury, Kingdoms Rise: Scorching Clouds és Kingdoms Rise: Shadow Queen.
 3. Az ingyen pörgetések felhasználásához kattintson az ingyen pörgetés (Free Spins) ikonra, majd nyomja meg a Pörgetést. Ha mobilkészüléket vagy táblagépet használ, meg kell nyitnia a bal felső részen található menüt és rá kell kattintania az Ingyen pörgetések bónusz (Free Spins Bonus) opcióra, hogy lejátszhassa az ingyen pörgetéseit.
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és azok teljesítését követően az ingyen pörgetésekből származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. A szükséges tétösszegek kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 6. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 140 alkalommal