32Red - Szerezz heti 20 ingyen pörgetést

Játssz egy tetszőleges nyerőgépen és vágj zsebre minden héten 20 ingyen pörgetést.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

32Red - Legyen piros a heted - 2024.04

bet365 Kaszinó: Bajnok tippelő

2022 nov 18

Tippelje meg a világbajnoki mérkőzések eredményeit és játsszon részesedésért a 60.000.000 Ft-ból.

bet365 Bajnok tippelő 002

Így működik:

  1. Tippelje meg a fent látható napi mérkőzések eredményeit.
  2. Tegyen meg 7.500 Ft-ot jogosult Kaszinó nyerőgépeken a játéknap első kezdőrúgása előtt, és minden helyes tippért egy sorsjegyet kap a következő sorsolásra.
  3. 30.000.000 Ft nyerhető pénzdíjakban mindkét sorsoláson.

A november 18. 09:00 (GMT) és december 2. 14:00 (GMT) között nyert jegyek az első sorsoláson vesznek részt december 3-án. A december 2. 16:00 (GMT) és december 18. 14:00 (GMT) között nyert jegyek a második sorsoláson vesznek részt december 19-én.

A jogosult nyerőgépeket a bet365 Kaszinó ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot az egyes sorsolásokon elérhető díjakért:

Nyereménysorsolás táblázat

Pénzdíjak száma Pénzdíj összege
1 1.500.000 Ft
3 300.000 Ft
8 210.000 Ft
48 150.000 Ft
100 30.000 Ft
420 15.000 Ft
720 6.000 Ft
1700 3.000 Ft
Összesen: 3.000 díj Összesen: 30.000.000 Ft


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2022. november 18-án 09:00-tól (GMT) december 18-án 14:00-ig (GMT) tart. Az egyes meccsnapokra vonatkozó egyedi feljogosító időszakok az oldal tetején jelennek meg.
  2. A játéknap összes mérkőzésére vonatkozó tippeket az oldal felső részén látható határidő előtt kell leadni. Ahhoz, hogy a tippjei jogosultak legyenek, legalább 7.500 Ft készpénzt kell feltennie jogosult Kaszinó nyerőgépeken ugyanazon feljogosító időszakban. A fogadási követelmény teljesítésére jogosult nyerőgépek a következők: Buffalo Blitz II, Caishen's Temple, Celtic Charm, Fishin' Bonanza, Football! Cash Collect, Green Wizard, Roberto Carlos: Sporting Legends, Silver Bullet Bandit, Wild Pistolero és Witches Cash Collect.
  3. Csak egyszer tippelheti meg az egyes kiemelt mérkőzések eredményét. A tippeket csak ennek az oldalnak a felső részén lehet megtenni. A tippeléshez be kell jelentkezzen a Kaszinó számlájába. A tipp leadása után azt már nem lehet módosítani.
  4. A csoportkör mérkőzéseire tett tippek a teljes játékidő eredményre vonatkoznak. A kieséses szakasz mérkőzéseire vonatkozó tippek a döntetlen után elért eredményen alapulnak, amely magában foglalja a hosszabbítást vagy a büntetőpárbajt is.
  5. Amennyiben teljesítette a fogadási követelményt a vonatkozó feljogosító időszakban, minden egyes helyes tippért egy jegyet kap a kapcsolódó nyereménysorsolásra. Az oldal tetején láthatja a már megszerzett jegyeket is.
  6. A november 18. 09:00 (GMT) és december 2. 14:00 (GMT) között nyert jegyek az első sorsoláson vesznek részt december 3-án. A december 2. 16:00 (GMT) és december 18. 14:00 (GMT) között nyert jegyek a második sorsoláson vesznek részt december 19-én.
  7. Bármely olyan nyereményt, amelyet nem nyernek meg egyik díjsorsoláson sem, újra kiosztjuk a jogosult játékosok között, akik legalább egy jeggyel rendelkeznek az adott nyereménysorsolásra.
  8. Egy ügyfél maximum egy díjat nyerhet nyereménysorsolásonként.
  9. Amennyiben a 2022-es világbajnokságot elhalasztják, abbahagyják vagy nem fejezik be az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket (legalább egy tipp megtétele és 7.500 Ft megjátszása a feljogosító időszakon belül) teljesítő játékosoknak 300 Ft készpénzt írunk jóvá a Kaszinó számlájukon.
  10. Amennyiben a kiírt mérkőzések egyikét elhalasztják, abbahagyják vagy nem fejezik be bármilyen oknál fogva, akkor a feljogosító feltételeket (egy tipp megtétele és 7.500 Ft megjátszása a feljogosító időszakon belül) teljesítő játékosoknak egy sorsjegyet adunk.
  11. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. 30.000.000 Ft kerül kiosztásra mindkét nyereménysorsoláson. A díjakat a fenti nyereménysorsolás táblázatnak megfelelően osztjuk ki. A készpénzes díjakat a nyereménysorsolást követő 48 órán belül jóváírjuk és azokat hét napon belül kell igényelni.
  2. A pénzdíj elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
  3. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban, valamint elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 221 alkalommal