Bet365 kaszinó - Csütörtöki Elfogadja vagy kockáztat?

Játsszon izgalmas játékokon, hogy ingyen pörgetéseket nyerjen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

bet365 Csütörtöki Elfogadja vagy kockáztat 2022.10

bet365 Kaszinó: A Nyúl éve

2023 jan 9

Ugorjon fel a ranglistára és nyerjen akár 300.000 Ft-ot.

bet365 - A Nyúl éve 2023 - 2

Így működik:

 1. Nyisson meg egy jogosult Kaszinó nyerőgépet a promóciós időszak alatt, kattintson a Jelentkezésre, majd tegyen egy tétet legalább 60 Ft értékben.
 2. Szerezzen ranglistapontokat az első 500 pörgetése során a nyertes pörgetései alapján.
 3. A ranglista első 360 helyezettje egy díjat nyer a promóciós időszak végén. Összesen 4.500.000 Ft vár gazdára!

A pontokat a nyerési aránya határozza meg: egy pörgetésből szerzett nyereménye elosztva a tét összegével és megszorozva 100-zal. Például, ha 1.500 Ft-ot nyer 300 Ft téttel, a pontszáma a következő lesz: 1.500 osztva 300-zal, szorozva 100-zal = 500.

A jogosult nyerőgépeket a bet365 Kaszinó ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Az első 500 feljogosító pörgetéssel gyűjt ranglistapontokat, azonban nem szükséges mind az 500 pörgetés teljesítése. A ranglistahelyezése megtekintéséhez nyisson meg egy jogosult játékot és kattintson a korona szimbólumra a jobb alsó sarokban.

Ranglista-nyereményalap lebontása

RanglistahelyezésDíj
1. 300.000 Ft
2-5. 150.000 Ft
6-20. 60.000 Ft
21-45. 30.000 Ft
46-105. 15.000 Ft
106-200. 6.000 Ft
201-360. 3.000 Ft


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2023. január 9-én 09:00-tól (GMT) január 15-én 23:59-ig (GMT) tart.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen az akcióra, nyisson meg egy jogosult Kaszinó nyerőgépet, kattintson a „Jelentkezésre” a felugró üzenetben és tegyen legalább 60 Ft tétet a promóciós időszakban. Miután jelentkezett a promócióra, meg fog jelenni a ranglistán. A jogosult Kaszinó nyerőgépek a következők: Golden Guns, Mighty Hat: Mystic Tales, Sahara Riches Megaways, Silver Bullet Bandit Cash Collect, Sisters Gift és Witches Cash Collect.
 3. Ha a „Nem, köszönöm” opciót választja a felugró üzenetben, még mindig lesz lehetősége részt venni az akcióban a következő alkalommal, amikor megnyit egy jogosult Kaszinó nyerőgépet. Ha a „Nem, köszönöm” és „Ne mutassa többet” opciót választja a felugró üzenetben, már nem lesz lehetősége részt venni az akcióban.
 4. Miután jelentkezett a promócióra és felkerült a ranglistára, a feljogosító pörgetésekkel folytatja a pontok gyűjtését január 15-én 23:59-ig (GMT). Jelentkeznie kell a promócióra és fel kell kerülnie a ranglistára január 15-én 23:49-ig (GMT), ha nem jelentkezett az akcióra eddig az időpontig, akkor nem lesz jogosult a promócióra.
 5. Ranglistapontokat csak az első 500 feljogosító pörgetéssel gyűjt, azonban nem szükséges mind az 500 pörgetés teljesítése. A feljogosító téteket több jogosult Kaszinó nyerőgépen is meg lehet tenni a promóciós időszak alatt.
 6. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Ranglista

 1. Ranglistapontokat fog gyűjteni az első 500 feljogosító pörgetésével a promóciós időszak során. A feljogosító pörgetés egy minimum 60 Ft értékű pörgetés egy jogosult nyerőgépen. A pontokat a nyerési aránya határozza meg: egy pörgetésből szerzett nyereménye elosztva a tét összegével és megszorozva 100-zal. Például, ha 1.500 Ft-ot nyer 300 Ft téttel, a pontszáma a következő lesz: 1.500 osztva 300-zal, szorozva 100-zal = 500. A ranglista első 360 helyezettje egy pénzdíjat nyer a fenti táblázat szerint. Abban az esetben, ha több játékos is ugyanannyi pontot szerzett, a pontokat elsőként megszerző játékos kapja meg a magasabb ranglistahelyezést.

Díjak

 1. A pénzdíjakat a promóciós időszak végét követő 72 órán belül írjuk jóvá a számláján, és a pénzdíjat hét napon belül el kell fogadnia. A pénzdíj elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy jogosult Kaszinó nyerőgépet és rá kell kattintania az Elfogadásra.

Általános információ

 1. A kiválasztott kiemelt játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak. Nem garantáljuk, hogy minden játék elérhető lesz minden platformon és webes böngészőben a promóciós időszak során.
 2. A díjak/bónuszok és tétösszegek kiszámításához mindig a bet365 aktuális valutaátváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen díjösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 43 alkalommal