Unibet kaszinó - Heti 80 millió forint értékű ingyenes pörgetések

Öt héten keresztül összesen 400 millió forint értékű ingyenes pörgetést oszt szét az Unibet.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Unibet - Heti 80 millió forintos ingyenes pörgetés

bet365 Kaszinó: A hét nyerőgépe

2023 nov 10

Merüljön el az exkluzív Silent Samurai nyerőgép világában és nyerjen akár 20 ingyen pörgetést minden nap.

bet365 - A hét nyerőgépe - 2023.11.10. - 002

Így működik:

 1. Játsszon meg 7.500 Ft készpénzt a Silent Samurai: Mega Cash Collect játékon a napi promóciós időszakokban.
 2. Szerezzen 5, 10 vagy 20 ingyen pörgetést.
 3. Használja fel ingyen pörgetéseit a Silent Samurai játékon.

25% esély van 5 ingyen pörgetés, 50% esély van 10 ingyen pörgetés és 25% esély van 20 ingyen pörgetés megszerzésére.

Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok naponta 09:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. november 10-től 16-ig.
 2. Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen az 5,10 vagy 20 ingyen pörgetésre, fel kell tennie 7.500 Ft készpénzt a Silent Samurai nyerőgépen a promóciós időszak alatt. Amint teljesítette a tétkövetelményt, egy felugró Kaszinó üzenetben fogjuk tájékoztatni az ingyen pörgetésekről, melyeket elfogadhat vagy elutasíthat. Maximum egyszer szerezhet ingyen pörgetéseket egy napi promóciós időszakban. Nem szükséges az összes promóciós időszakban részt vennie.
 3. Egyszerre csak egy fogadási követelménnyel rendelkező ajánlatot teljesíthet a Kaszinóban. A tétek csak akkor számítanak bele ezen ajánlat követelményeinek a teljesítésébe, ha a korábbi ajánlat fogadási követelményeit már teljesítette.
 4. A három díj megszerzési valószínűsége egyenként a következő: 25% esély az 5 ingyen pörgetésre, 50% esély a 10 ingyen pörgetésre és 25% esély a 20 ingyen pörgetésre.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket automatikusan jóváírjuk és három nap áll rendelkezésére, hogy felhasználja az egyes ingyen pörgetés sorozatokat. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő három nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 2. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása akár 72 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
 3. Az ingyen pörgetések felhasználásához kattintson a Free Spins ikonra a Silent Samurai játékban, majd nyomja meg a Pörgetést. Ha mobilkészüléket vagy táblagépet használ, meg kell nyitnia a játékképernyő bal felső részén található menüt és rá kell kattintania az „Ingyen pörgetések bónusz” (Free Spins Bonus) opcióra, hogy lejátszhassa az ingyen pörgetéseit.
 4. Az ingyen pörgetéseket csak a Silent Samurai játékon használhatja fel és a pörgetések értéke 30 Ft ingyen pörgetésenként.
 5. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és azok teljesítését követően az ingyen pörgetésekből származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. Ezen feltételek az Általános szerződési feltételeinkkel együtt értendőek.
 2. A díjak/bónuszok és tétösszegek kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 3. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 6. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi, szabályozási vagy technikai okokból.
 9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 371 alkalommal