Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

bet365 Kaszinó: 60.000.000 Ft Euro tippelő

2021 jún 10

Labdarúgás-szakértőnek tartja magát?

Tippelje meg a kiemelt mérkőzések eredményét, és tegyen fel 7.500 Ft tétet Kaszinó nyerőgépeken, hogy minden helyes tippért egy sorsjegyet szerezzen.

Két 30.000.000 Ft értékű készpénzes nyereménysorsolás és 6.000 díj vár Önre, a főnyeremény pedig 1.500.000 Ft mindkét sorsoláson! Jelentkezzen be, és kövesse nyomon tippjeit az alábbi táblázatban:

bet365 - 60.000.000 Ft Euro tippelő 03

Így működik:

  1. Tippelje meg a napi mérkőzések eredményeit az ajánlat oldalának felső részén.
  2. Játsszon meg 7.500 Ft készpénzt Kaszinó nyerőgépeken a játéknap első kezdőrúgása előtt, és minden helyes tippért egy sorsjegyet kap.
  3. Látogasson vissza a sorsolás napján, hogy megnézze, Ön-e a nyertes.

A június 9. és 23. között szerzett jegyek a június 24-i első sorsoláson vesznek részt. A június 25. és július 11. között szerzett jegyek a július 12-i második sorsoláson vesznek részt.

Az első és a második nyereménysorsolás részleteiről az alábbi nyereménytáblázatban olvashat bővebben:

Nyereménysorsolás táblázat

Pénzdíjak száma Pénzdíj összege
1 1.500.000 Ft
3 300.000 Ft
8 210.000 Ft
48 150.000 Ft
100 30.000 Ft
420 15.000 Ft
720 6.000 Ft
1.700 3.000 Ft
Összesen: 3.000 nyeremény Összesen: 30.000.000 Ft


Regisztráció!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. Az akció 2021. június 9-én 09:00-tól (GMT) július 11-én 19:00-ig (GMT) tart, az egyes meccsnapokon külön-külön feljogosító időszakokkal. További információ az ajánlat oldalának felső részén található.
  2. A játéknap összes mérkőzésére vonatkozó tippeket az aznapi első mérkőzés tervezett kezdési időpontja előtt kell elküldeni. Ahhoz, hogy a tippje jogosult legyen, legalább 7.500 Ft készpénzt kell feltennie Kaszinó nyerőgépeken (Élő kaszinó nyerőgépek nem számítanak) a feljogosító időszakban.
  3. Az összes kiemelt mérkőzésre tippelhet. Csak ennek az oldalnak a felső részén lehet megtenni a tippeket. Be kell lépnie a Kaszinó számlájába, hogy tippelni tudjon. Amennyiben jóváhagyta a tippjét, azt már nem lehet módosítani.
  4. Amennyiben teljesítette a fogadási követelményt a vonatkozó feljogosító időszakban, minden egyes helyes tippért egy jegyet kap a kapcsolódó nyereménysorsolásra. Az oldal tetején láthatja a már megszerzett jegyeket is.
  5. A csoportkör mérkőzéseire tett tippek a teljes játékidő eredményére vonatkoznak.
  6. A kieséses szakasz mérkőzéseire vonatkozó tippek a mérkőzések végén elért eredményen alapulnak, amely magában foglalja a hosszabbítást vagy a büntetőpárbajt is.
  7. A június 9. 09:00 (GMT) és június 23. 16:00 (GMT) között nyert jegyek az első, június 24-i sorsoláson vesznek részt. A június 25. 09:00 (GMT) és július 11. 19:00 (GMT) között nyert jegyek a második, július 12-i sorsoláson vesznek részt.
  8. Bármely olyan nyereményt, amelyet nem nyernek meg egyik díjsorsoláson (Első félidei sorsolás vagy Második félidei sorsolás) sem, újra kiosztjuk a jogosult játékosok között, akik legalább egy jeggyel rendelkeznek az adott nyereménysorsolásra.
  9. Egy ügyfél maximum egy díjat nyerhet nyereménysorsolásonként.
  10. Amennyiben az Euro 2020 tornát elhalasztják, abbahagyják vagy nem fejezik be az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket (legalább egy tipp megtétele és 7.500 Ft megjátszása a feljogosító időszakon belül) teljesítő játékosoknak 300 Ft készpénzt írunk jóvá a Kaszinó számlájukon.
  11. Az Európa-bajnokság menetrendje megtekinthető itt.
  12. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

  1. 30.000.000 Ft kerül kiosztásra minden egyes nyereménysorsoláson. A díjakat a fenti Nyereménysorsolás táblázatnak megfelelően osztjuk ki. Egy ügyfél maximum egy díjat nyerhet nyereménysorsolásonként. A készpénzes díjakat a nyereménysorsolást követő 24 órán belül jóváírjuk és azokat hét napon belül kell igényelni.
  2. A pénzdíj elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
  3. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban, valamint elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.

Általános információ

  1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekinthető itt.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  4. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  6. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 535 alkalommal